Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 Ianuarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 26 ianuarie 2016 Ce reprosuri isi mai fac indragostitii? Cele doua fete din camera speciala s-au bucurat ieri de cele cinci minute de convorbiri la telefon! Ce a pus Valentin la cale aproape de ora sase? Aflati astazi, marti 26.01.2016 de la ora 11:15 si 14:00. Valentin s-a pregatit asiduu pentru celebrarea aniversarii a trei luni de relatie cu Adriana, dar pregatirile acestuia s-au soldat cu dezordine in Casa Baietilor! Faptul ca Ciprian s-a situat pe un loc protejat a fost o surpriza socanta pentru concurenti. Aurel: „S-a intamplat aproape tot ce vorbisem eu cu baietii in acea dimineata.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Natasa despre nominalizarile primite: „Nu a fost un soc faptul ca am primit nominalizari. Ceea ce m-a emotionat a fost empatia fetelor.”

Dupa cumparaturile făcute în viteză, Tudor i-a oferit Lilianei un pranz pe cinste! Iesirea lor impreuna a fost un bun prilej pentru cei doi de a se redescoperi! Se naste o noua idila? Liliana a fost surprinsa mereu zambitoare atunci cand este in preajma lui Tudor!

Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii de astazi. Ea a incercat sa o consilieze pe Valentina in probleme pe care le-a intampinat pana acum atat in afara competitiei, cat si in interiorul ei.

Valentina a dezvaluit detalii cumplite din trecutul sau dramatic! Concurenta a fost nevoita sa se ocupe de toate detaliile inmormantarii tatalui ei.

Intre Valentin si Natasa au avut loc discutii deochiate. Valentin catre Natasa: „Te reguleaza baietii! Ai o gaura in barbie, ca mereu dadeai cu capul de ceva?”

Natasa a fost banuita ca i-ar permite glume nesarate lui Valentin, pentru a beneficia de sprijinul sustinatorilor lui.

Concurentii au primit o pedeapsa din cauza nerespectarii regulilor de curatenie din Casa Baietilor: timp de o saptamana niciun concurenta nu va mai primit dreptul la cadouri sau atentii din partea sustinatorilor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *