Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 26 iulie 2016Mesaje si epistole la ceas de seara! Cum au celebrat Adriana si Valentin cele noua luni de relatie? Cum a incercat concurentul sa isi invete iubita sa danseze? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 26 iulie 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Ciocniri intre fete la ceas de lista! Impartirea bugetului de cumparaturi s-a soldat cu scantei între fete! Gaura bugetara lasata de Denisa a fost cu greu acoperita de celelalte fete.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Adriana catre Lavinia: “Cu exceptia lui Vladut, ma astept ca toti ceilalti sa ma nominalizeze daca vor avea ocazia! Daca n-as fi fost protejata, m-ai da afara din competitie!”

Valentin: “Toate planurile Laviniei au fost date peste cap cand s-a decis ca nominalizarile sa se schimbe.” Apropieri suspecte au fost remarcate intre Lavinia si Catalin. Cat de departe au mers Lavinia si Catalin cu tachinarile periculoase?

Cauta Lavinia sa starneasca gelozia lui Eduard cu ajutorul lui Catalin?

Angelica, matusa Laviniei, este primul oaspete ce a trecut dincolo de Portile Deschise ale competitiei Mireasa pentru fiul meu.

Nicolae a fost suparat, deoarece a considerat ca iubita nu-i asculta deloc sfaturile! Nicolae catre Emilia: “Te faci ca nu intelegi, ma faci sa-ti explic, iar apoi faci aceeasi greseala”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *