Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 26 octombrie 2016Petru se supune de buna voie „torturii” Georgianei! Madalina si Petru au incercat sa se cunoasca mai bine! Satul, pesemne, de atata iubire, Ali si-a dorit ceva de mancare! Cum stie concurnetul sa-si incurajeze iubita pe taramuri culinare? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 26.10.2016, de la ora 11:15 si 14:00. De Ziua Armatei Romane, concurentii au intonat imnul national al Romaniei, “Desteapta-te, romane!” Madalina si Petru au incercat sa se cunoasca mai bine! Ali si Edith au uitat de camerele de supraveghere si au fost surprinsi in ipostaze tandre. Satul, pesemne, de atata iubire, Ali a trimis-o pe Edith la cratita. Baietii si-au schimbat look-ul.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Carmen a fost pusa la colt de concurente! Madalina despre mama lui Carmen: “La pacanele de ce nu s-a mai dus cu ea de mana sau cand a avut relatie cu un barbat de 30 de ani?” Mama Andreei i-a recomandat fiicei sale cum trebuie sa o trateze pe Carmen. In clipa marilor decizii, Adelina, Ana-Maria, Andrei si Iulia au facut un pas extrem, au sarit gardul.

Lacrimi si supozitii dupa fuga celor pantru concurenti ratacitori! Cea mai afectata de gestul celor patru concurenti a fost Lorena, care a varsat lacrimi amare. Lorena: “Sunt multi care se bucura de plecarea celor patru concurenti! O sa se vada pe parcurs cine a venit pentru bani! De exemplu, Ali si Edith s-au bucurat!” Cei patru concurenti fugari au revenit. Iulia a revenit in platoul emisiunii: “Daca istoria s-ar repeta, n-as mai face acelasi gest! In acel moment nu m-am gandit la consecintele faptelor mele.”

Iulia a vorbit si despre relatia ei cu Andrei. Concurenta a marturisit ca si-a oficializat relatia cu el in afara casei.

In urma gestului ei necugetat, Iulia a decis sa spuna lucrurilor pe nume! Iulia, dupa ce a sarit gardul: “Sunt dezamagita de Edith, radea! Cei pe care ii credeam apropiati s-au bucurat de gestul meu.Imi doresc sa revin in competitie indiferent de ce vor Andrei, Ana Maria si Adelina!”

Iulia a fost reprimita in competitie pana sambata, cand se va decide soarta ei.

La doar cateva ore dupa ce a parasit competitia, fetele s-au razboit pe dulapul Iuliei.

Adelina a vorbit despre gestul ei: “Am facut cea mai mare prostie din viata mea!”

Cei patru “fugari” considera ca multi dintre concurenti au fost incantati de abandonul lor! Andrei, dupa ce a sarit gardul: “Abia asteptau sa plecam”

Toti cei 4 concurenti au condamnat-o pe Edith, despre care au spus ca este falsa si ca se bucura de plecarea lor.

Ana-Maria a dat cartile pe fata!

Adelina, Ana Maria si Andrei au vorbit despre gestul lor necugetat: “Abia asteptau sa plecam!”

Cei patru concurenti fugari si-au exprimat dorinta de a reintra in competitie. Acestia au fost reprimit in casa Mireasa pentru fiul meu, dar soarta lor nu a fost inca decisa. Sambata, Comisia de Decizie va lua o hotarare in privinta lor.

Momente din emisiune:

Petru îşi încearcă norocul cu Mădălina! Mădălina a fost cucerită?

Momentul în care Andrei, Ana-Maria, Adelina şi Iulia au sărit gardul!

Ali o trimite pe Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” la cratiţă!

Primele reacţii ale concurenţilor rămaşi în casă!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *