Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 26 septembrie 2016

 video online emisiunea mpfm 6 din 26 septembrie 2016Bucataria s-a transformat din nou in „cal de bataie”. Fetele l-au supus pe Cristian unui „interogatoriu” incomod! Maria si Petru MPFM6 au incercat sa se cunoasca mai bine! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 26 septembrie 2016, prima parte de la 11:15 si partea a doua de la 14:00. Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata, iar buna lui prietena Paula Chirila i-a transmis un mesaj de condoleante emotionant. Petru i-a dezvaluit Mariei detalii nestiute din trecutul lui dureros: ”Nu m-am nascut precum ceilalti copii! Au fost momente cand as fi vrut sa imi aleg familia!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 26 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Petru a marturisit ca provine dintr-o familie cu o situatie materiala foarte proasta, dar cu toate acestea concurentul nu se rusineaza si nu se ascunde sa recunoasca situatia lui. Petru: “Fratelui meu ii este rusine de viata pe care am dus-o! Nu am simtit dorul de parinti, bunica i-a suplinit cum se cuvine.”

Criticile adresate lor nu i-a lasat indiferenti pe Marius si pe Valentin. Confruntarea a avut consecinte neplacute asupra relatiei lui Radu cu Georgiana. Radu: ”Valentin ar fi lovit in oricine pentru a forma un cuplu cu Georgiana!” Baietii s-au distrat pe cinste in compania tatalui lui Edith! Tatal concurentei le-a impartasit celorlalti din intelepciunea sa!

Edith a dezaprobat venirea tatalui ei in platoul emisiunii. Intrevederea dintre Edith si mama ei s-a lasat cu scantei intre fiica si parinte! Mama lui Edith a anuntat-o pe concurenta ca parintii lui Ali nu sunt de acord cu ea.

Andreea si Petru, invitatul ei, au petrecut clipe de vis la o cina romantica, pe care concurenta a castigat-o sambata in urma concursurilor din prima parte a Finalei. Petru a recunoscut: “Mi-am inselat fosta iubita!” Cristian i-a divizat pe concurenti in tabere rivale! Valentin: “Cand glumesti cu el, Cristian raspunde mai dur decat este cazul!” Petru: “Ceilalti nu glumesc cu Cristian, ci isi bat joc de el!”

Momente din emisiune:

Paula Chirilă, în lacrimi. Moartea Ioan Gyuri Pascu a darâmat-o: ”Am primit vestea cu șoc și

Petru i-a dezvăluit Mariei detalii neștiute din trecutul lui dureros: ”Nu m-am născut precum ceilalți copii! Au fost momente când aș fi vrut să îmi aleg familia!”

Criticile adresate lor nu i-a lăsat indiferenți pe Marius și pe Valentin. Confruntarea a avut consecințe neplăcute asupra relației lui Radu cu Georgiana.

Tatăl lui Edith le-a împărtăşit băieţilor din înţelepciunea sa!

Întrevederea dintre Edith şi mama ei s-a lăsat cu scântei între fiică şi părinte!

Andreea şi Petru, invitatul ei, au petrecut clipe de vis la o cină romantică!

Cristian i-a divizat pe concurenţi în tabere rivale!

sursa: youtube com< canal oficial/div>

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *