Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 27 aprilie 2016Afinitati culinarea creeza oportunitati de comunicare. Pe cine a visat Denisa noaptea trecuta? Cum se inteleg amorezii in bucatarie. Urmariti video online emisiunea de astazi, miercuri 27.04.2016, de la ora 11:15 si 14:00! In ciuda pasiunii manifestate cu orice ocazie, intre Loredana si Ionut au aparut mici tensiuni! Se teme Loredana ca diferenta de varsta dintre ea si Ionut le poate sabota relatia? Eforturile lui Ionut de a-si calma iubita, s-au soldat cu enervarea Loredanei. Ionut i-a cerut iubitei sale sa nu-si mai manifeste furia in prezenta lui.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. In ciuda discutiilor intense, casa baietilor continua sa fie macinata de probleme! Valentin a declansat lupta cu dezordinea!

Este Valentin obsedat de curatenie sau a incercat sa rezolve o problema extrem de grava?

Valentin: “In casa baietilor au murit toate regulile de curatenie!”

Catalin: “Ionut are obiceiul de a arunca pisica moarta in curtea vecinului! Am lasat de la mine, el uneori e si simpatic.”

Loredana: “Catalin cere de la toata lumea, este fomist medaliat! Este fals de cand se trezeste si pana cand se culca.”

Tensiunile dintre cuplurile Emilia – Nicolae si Lavinia – Eduard au atins cote periculoase! Intre acestia au avut loc multe jigniri si certuri. Emilia: ”Ce toanta! Capul Laviniei este plin de paie!”

Emilia despre Lavinia: “Nu are nicio prietena in casa, se da dupa cum bate vantul!”

In ciuda iubirii lor, intre Alexandra si Florin s-a strecurat discordia, iar tensiunile dintre cei doi s-au amplificat. Florin, catre Alexandra: ”Din acest moment fiecare este cu treaba lui!”

Se naruie dragostea dintre Alexandra si Florin sub apasarea criticilor?

Crize de gelozie! Alexandra se teme că il poate pierde pe Florin in favoarea Lilianei.

In direct, Liliana si-a exprimat clar intentiile, dar cu toate acestea Alexandra se simte amenintata, in ciuda asigurarilor primite de la iubitul ei.

Florin: “A fost o perioada in care Alexandra imi spunea sa ma apropii de Liliana!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *