Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 decembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 27 decembrie 2016Sora Anei-Maria a trecut pragul casei cu dasaga plina de recomandari! Cosmin s-a sfatuit intens cu propria mama! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 27 decembrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! In urma victoriei din cursa spre rasfat, Ali a petrecut 24 de ore in sanul familiei sale! Edith si-ar fi dorit sa mearga cu Ali acasa la parintii lui, de Craciun, de aceea a fost foarte suparata.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 decembrie 2016 ora 11:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Petru si Maria au decis sa dea cartile dragostei pe fata! Au sentimentele dintre Maria si Petru radacini puternice sau ceva mai firave? Petru si-ar dori ca mama lui sa aprinda flacara iubirii dintre el si Maria! Petru: “Sunt genul de persoana careia nu ii pasa de prejudecati! Tatal meu a cunoscut-o pe prima mea iubita, cea cu care am stat cinci ani!” Interventia telefonica virulenta a mamei Georgianei a zguduit fundatia relatiei dintre fiica ei si Cristi. Mama Georgianei a atentionat-o pe concurenta pentru atingerile mult prea intime dintre ea si Cristi. Doamna Lica: “Uiti ca ai mama, uiti ca mai ai familie!” De asemenea, mama Georgianei i-a reprosat fiicei sale ca a uitat chiar si de ziua de nastere a surorii ei.

In urma interventiei mamei sale, Georgiana a catalogat-o pe aceasta ca avand “conceptii invechite, de la tara”.

Doamna Lica: “Vreau un baiat care sa o respecte si sa o iubeasca, nu neaparat sa fie cu stare materiala!”

Tatal Georgianei a intervenit si el telefonic pentru a-si spune parerea despre cele intamplate.

Andreea a fost suparata deoarece de Craciun nu a primit vizita familiei sale. Astazi, mama si verisorul ei au venit in vizita la concurenta. Lacrimi de fericire au inundat obrajii Andreei la vederea mamei si a varului! Mama Andreei: “Fiica mea il place mai mult pe Radu decat recunoaste!”

Valentin a intrat in colimatorul taberei rivale! Implicarea lui Valentin in controverse de tot felul a facut-o pe Andrada sa puna piciorul in prag. Andrada isi doreste ca Valentin sa nu mai raspunda acuzatiilor celorlalti concurenti.

Rivalitatea dintre Valentin si Petru a continuat sa fiarba la temperaturi inalte!

Tensiunile dintre Ana-Maria si Laurentiu au atins cote periculoase!

MPFM 27.12.2016, ora 11:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 27.12.2016, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *