Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 Ianuarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 27 ianuarie 2016 Primele reprosuri in cuplul Adriana si Valentin! Ce si-au reprosat cei doi indragostiti? Ce i-a facut sa ajunga in pragul despartirii? Aflati in emisiunea de azi, miercuri 27 ianuarie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Valentin s-a pregatit asiduu pentru celebrarea aniversarii a trei luni de relatie cu Adriana, dar pregatirile acestuia s-au soldat cu dezordine in Casa Baietilor! Faptul ca Ciprian s-a situat pe un loc protejat a fost o surpriza socanta pentru concurenti. Aurel: „S-a intamplat aproape tot ce vorbisem eu cu baietii in acea dimineata.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Natasa despre nominalizarile primite: „Nu a fost un soc faptul ca am primit nominalizari. Ceea ce m-a emotionat a fost empatia fetelor.”

Dupa cumparaturile făcute în viteză, Tudor i-a oferit Lilianei un pranz pe cinste! Iesirea lor impreuna a fost un bun prilej pentru cei doi de a se redescoperi! Se naste o noua idila? Liliana a fost surprinsa mereu zambitoare atunci cand este in preajma lui Tudor!

Doamna psiholog Ioana Tanase a fost invitatul special al emisiunii de astazi. Ea a incercat sa o consilieze pe Valentina in probleme pe care le-a intampinat pana acum atat in afara competitiei, cat si in interiorul ei.

Valentina a dezvaluit detalii cumplite din trecutul sau dramatic! Concurenta a fost nevoita sa se ocupe de toate detaliile inmormantarii tatalui ei.

Intre Valentin si Natasa au avut loc discutii deochiate. Valentin catre Natasa: „Te reguleaza baietii! Ai o gaura in barbie, ca mereu dadeai cu capul de ceva?”

Natasa a fost banuita ca i-ar permite glume nesarate lui Valentin, pentru a beneficia de sprijinul sustinatorilor lui.

Concurentii au primit o pedeapsa din cauza nerespectarii regulilor de curatenie din Casa Baietilor: timp de o saptamana niciun concurenta nu va mai primit dreptul la cadouri sau atentii din partea sustinatorilor.

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente video din emisiune:

Furtună în paradisul dragostei! Adriana și Valentin, reproșuri periculoase!

Valentin, acuzat că a încercat să-şi atragă susţinători de partea lui înainte de competiţie

Sfatul Mioarei, către Mihaela: „Testează-l pe Constatin”

Îşi doreşte Luiza ca fiul ei, Tudor, să formeze un cuplu cu Liliana?

Tudor şi-a scos mama din sărite!

Bunica lui Tudor ia atitutine în relaţia cu mama lui!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *