Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 27 iulie 2016Aleanul iubirii a pus stapanii pe toti concurentii. Cum a incercat Valentin sa starneasca amuzamentul iubitei sale? Urmariti video online emisiunea de astazi, miercuri 27.07.2016, prima parte de la 11:15 si cea de a doua parte incepand cu ora 14:00. Lupte grele s-au dat pentru un premiu de invidiat, iar scânteile n-au lipsit deloc din peisaj! Vladut: “Catalin ar fi castigat masina daca ar fi participat la concurs!” Victoriosii din weekend au mers la balaceala! Cei cinci concurenti au mers la antrenat la surfing!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. In trecut, Valentin afirma ca a spus adio jocurilor de noroc, insa de curand a recidivat! Catalin: “Vreau sa castig fara sa muncesc prea mult!”

Detalii nestiute din trecutul amoros al Laviniei au iesit la lumina. Lacrimi de bucurie! Adriana si-a revazut familia dupa multa vreme! Adriana, bantuita in continuare de fantomele trecutului? “Domn profesor” continua sa o urmareasca pe Adriana!

Teama de nominalizari a facut ravagii! Lavinia si Eduard au cautat sa se fereasca de ele prin orice modalitate.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *