Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 27 iunie 2016Loredana a ales sa sara gardul, incalcand regulamentul competitiei! Ce consecinte se vor abate asupra concurentei? Ce discutii au aparut in urma gestul necugetat la care a recurs Loredana MPFM 5? Urmariti video online emisiunea de astazi, 27.06.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Loredana a decis sa abandoneze competitia fara sa tina seama de regulament sau de dorinta publicului! In urma plecarii lui Ionut, Loredana a sarit gardul! Loredana nu i-a iertat pe cei ce i-au nominalizat logodnicul!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dupa eliminarea lui Ionut, Loredana si-a examinat cu grija optiunile!

Mihaela: “Daca Loredana si Natasa stateau langa mine, ele nu plecau din competitie. Un sustinator adevarat nu iti spune sa sari gardul.” Probele din cursa pentru castigarea masinii au antrenat orgolii puternice, atat in teren, dar si in tribuna. Denisa a fost eliminata sambata din cursa pentru masina.

Denisa: “Probabil ca Lavinia si-ar fi dorit sa o elimin pe Mihaela din cursa pentru masina atunci cand am castigat imunitatea.”

La finala saptamanii trecute, voturile planificate au lovit fara mila. Tatiana, Denisa, Emilia si Nicolae sunt in pericol de eliminare.

Emilia: “Liliana stie foarte bine cum sa-si joace cartea in competitie!”

Nicolae: “In general, Liliana da in cupluri! Din rautate incearca sa-i desparta pe toti.”

Liliana: “Ne asteptam mereu ca Tatiana sa ne saboteze, asa actioneaza de la inceput!”

Vineri seara, in timp ce fetele se relaxau in alt decor, baietii au primit o vizita neasteptata, iar Valentin a reactionat. Valentin: ‘Nu stiu cati bani le-ati dat, dar pe mine m-a durut capul. Una dintre fete mi-a spus ceva ce m-a deranjat.”

Momente din emisiune:

În urma plecării lui Ionuţ, Loredana a sărit gardul!

Loredana nu i-a iertat pe cei ce i-au nominalizat logodnicul!

După eliminarea lui Ionuţ, Loredana şi-a examinat cu grijă opţiunile!

Se împotrivesc tentaţiilor! Băieții de la ”Mireasă pentru fiul meu”, vizitați de ispite bl

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *