Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 27 mai 2016Precum in fiecare seara, concurentii s-au bucurat de cadourile primite! Emilia si Nicolae mpfm 5 s-au intors din Dubai, dar prin ce peripetii au trecut cei doi? Loredana si Ionut au revenit in competitie! Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 27 mai 2016. Un eveniment de importanta capitala in viata baietilor frezati a aprins spiritele in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Intre Constantin si Valentin a aparut un nou conflict.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Constantin: ”Valentin vrea sa instaureze un nou regulament, dar eu nu sunt de acord!”

Problemele gospodaresti au nascut din nou aprigi dispute.

Eduard nu iarta nicio greseala, cand vine vorba de curatenie. Lavinia: “Desi spal doar o data pe saptamana, niciodata nu gasesc loc liber la masina de spalat!”

Eduard si-a taxat iubita! Lavinia: ”De unde replica asta, ai venit nervos?”

Conflictul dintre Lavinia, Eduard si Catalin a capatat o noua amploare. Catalin: “Lavinia s-ar bucura indiferent de cine dintre concurenti ar pleca!”

Cuplurile rivale ies la atac! Adriana si Valentin le-au declarat razboi Mihaelei si lui Constantin! Mihaela, catre Valentin: “Baga-ti mintile in cap ca esti facut gramada!”

Constantin despre Valentin: “Cat de penibil poate sa fie!”

Un val necrutator de acuzatii s-au abatut asupra Loredanei si a lui Ionut! Relatia dintre cei doi a avut de suferit! Loredana: “Ionut, degeaba discut cu tine pentru ca a doua zi faci aceeasi greseala!”

Emilia si Nicolae au petrecut cateva zile frumoase in Dubai! Acestia au patruns in lumea seicilor bogati!

Ieri, Ionut si Loredana au fost pe punctul de a parasi definitiv competitia Mireasa pentru fiul meu, dar s-au intors doar la cateva ore. Mihaela a fost cea care a suferit cel mai mult la gandul ca Loredana a parasit competitia.

Dupa plecarea Loredanei. Mihaela a realizat ca a pus mult suflet in relatia de prietenie cu aceasta. Desi Mihaela a plans foarte mult, Loredana nu crede in sinceritatea ei.

Loredana: “Port o masca din momentul in care prietenia dintre mine si Mihaela s-a sfarsit!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *