Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 27 octombrie 2016Confruntati cu o situatie complicata, concurnetii si-au redistribuit bugetul de cumparaturi! Ganduri de reforma s-au lasat cu scantei! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 27 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Scene fierbinti! Andreea a avut parte de un masaj fierbinte din partea lui Radu. Nemultumita de situatia umeraselor, Ana-Maria a declansat o reforma agresiva! Confruntati cu o situatie complicata, concurentii si-au redistribuit bugetul de cumparaturi! Plecarea intempestiva a Adelinei a lasat urme adanci in sufletul Lorenei! Prin telefon, mama Lorenei a tras semnale de alarma, dar fiica a refuzat sa urmeze sfaturile parintesti!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Edith si Ali au dezbatut pe larg faptele celor patru concurenti fugari. Edith a fost dur criticata pentru actiunile si declaratiile sale in urma abandonului celor patru! Edith: “Ana Maria nu a inteles nimic din actiunile mele, nu-i sunt dusman, cum vede ea!” Intre cuplul Edith – Ali si cei patru concurenti fugari s-a declansat un razboi in direct. Adelina a sarit la gatul lui Edith. Au incercat Edith si Ali sa profite de fuga celor 4 concurenti sau au fost acuzati pe nedrept? Andreea si Radu au fost surprinsi de schimbarea clasamentului in ceea ce priveste Mirii saptamanii! Valentin a contestat rezultatul voturilor telespectatorilor dupa ce Radu l-a detronat.

Fuga celor patru a ridicat o multime de semne de intrebare in randul concurentilor! S-a declansat razboi intre cuplul Edith – Ali si cei patru concurenti fugari! Ali despre fuga celor patru: “De ce ma bucur, de ce sa plang pentru ce s-a intamplat?” Edith si Ali au fost pusi la zid de cei 4 concurenti fugari.

Adelina si Ali si-au aruncat cuvinte grele. Adelina: “Acum se vede cine a venit pentru bani!”

Ali catre Adelina: “Esti genul de femeie pe care nimeni nu o vrea!”

Emotii puternice au fost resimtite atunci cand concurentii ratacitori s-au reintors in competitie. Cei 4 concurenti fugari au dat cartile pe fata!

Odata ce a revenit in competitie, Iulia a dat cartile pe fata! Iulia sustine ca Lorena si Daniel au tradat cauza pentru care ea, Adelina, Ana-Maria si Andrei au sarit gardul!

Andrei, despre concurenti inainte de revenire: “Abia astept sa ma cert cu ei!”

Ali catre cei 4 fugari: “Incercati sa dati vina pe altii pentru faptele voastre!”

Ana-Maria si Ali si-au aruncat vorbe grele. Ali catre Ana-Maria: “Ocupi de pomana un loc pe care alta fata si-l doreste cu ardoare!”

Ana Maria Mocanu a sarit in ajutorul lui Edith! Ana Maria Mocanu, fosta asistenta pacatoasa, a intrat in direct la “Mireasa pentru fiul meu” sa o sustina pe prietena ei, Edith!

Momente din emisiune:

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Ana-Maria nu a intelesnimic din acţiunile mele!”

Război în direct! Adelina de la „Mireasă pentru fiul meu” sare la gâtul lui Edith

Valentin a contestat rezultatul voturilor telespectatorilor după ce Radu l-a detronat la finală

Ali despre fuga celor patru: „De ce mă bucur, de ce să plâng pentru ce s-a întâmplat?”

Teoriile concurenţilor, despre fuga celor patru!

Ali către Adelina de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Eşti genul de femeie pe care nimeni nu o vrea

Cum a revenit în competiţie, Iulia de la „Mireasă pentru fiul meu” a dat cărţile pe faţă!

Ana Maria Mocanu sare în ajutorul lui Edith!

Ali de la „Mireasă” către Ana-Maria: „Ocupi de pomană un loc pe care altă fată şi-l doreşte cu ardoare!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *