Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 27 septembrie 2016Edith si Ali si-au amintit de jocurile copilariei. La ceas de seara, carti fierbinti au fost jucate. Petru a sarit in ajutorul Georgianei pentru a o scapa de Daniel. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 27 septembrie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar partea a doua de la 14:00. Paula Chirila a fost devastata de moartea marelui actor Sebastian Papaiani: ”Ne-a parasit o emblema a teatrului si filmului romanesc. Dumnezeu sa-l odihneasca!” Andrada si Valentin au pornit la brat pe calea dragostei. Valentin, dupa ce a format un cuplu cu Andrada: ”Nu stiu cat voi sta cu ea si nu exclud posibilitatea unei cereri in casatorie!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. ”Am vazut ca va potriviti, va completati”, a afirmat unul dintre concurenti. Dupa despartirea de Georgiana, Radu i-a dat tarcoale Andradei. Valentin a facut testul de paternitate.

In prag de nominalizari se faceau calcule, dar tunurile de saptamana trecuta au cazut pe Carmen si Cristian, care au intrat in cursa de eliminare. Carmen, dupa ce a fost nominalizata: ”Ma uit cu alti ochi la ele acum!”

Cristian a impartit casa Mireasa pentru fiul meu in doua tabere. Iritati de interventia lui Petru venita in apararea lui Cristian, concurentii l-au luat la rost. Petru a fost acuzat ca a devenit arogant fata de unii concurenti.

Petru: ”Glumele lui Andrei sunt jigniri. Este cel mai nesimtit din casa!” Andrei: “De cand Petru si Radu sunt protejati, au inceput sa-si dea aere!”

La scurt timp de la despartirea lui Radu de Georgiana, verisoara concurentului a trecut pragul casei cu multe sfaturi, mai ales pentru acesta! Dintre toti concurentii, Georgiana a fost aspru criticata!

Comportamentul lui Cristian a fost asupru criticat. Si cu toate acestea, baietii tot la Cristian apeleaza atunci cand vor sa se distreze, el fiind ba tinta criticilor, ba obiectul preferat de joaca al baietilor!

Emil: “Daca ar fi sarit Cristian la bataie, nu l-as fi refuzat!”

Vizita parintilor lui Edith la “Mireasa pentru fiul meu” nu prea a fost pe placul concurentei!

O noua raza de lumina a fost aruncata asupra trecutului lui Valentin! Doamna Georgeta, mama concurentului, a facut noi dezvaluiri.

Ieri, Valentin a facut testul de paternitate pentru a fi sigur ca fetita Clarei, fosta iubita, este si a lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *