Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 27 septembrie 2016Edith si Ali si-au amintit de jocurile copilariei. La ceas de seara, carti fierbinti au fost jucate. Petru a sarit in ajutorul Georgianei pentru a o scapa de Daniel. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 27 septembrie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar partea a doua de la 14:00. Paula Chirila a fost devastata de moartea marelui actor Sebastian Papaiani: ”Ne-a parasit o emblema a teatrului si filmului romanesc. Dumnezeu sa-l odihneasca!” Andrada si Valentin au pornit la brat pe calea dragostei. Valentin, dupa ce a format un cuplu cu Andrada: ”Nu stiu cat voi sta cu ea si nu exclud posibilitatea unei cereri in casatorie!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 27 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. ”Am vazut ca va potriviti, va completati”, a afirmat unul dintre concurenti. Dupa despartirea de Georgiana, Radu i-a dat tarcoale Andradei. Valentin a facut testul de paternitate.

In prag de nominalizari se faceau calcule, dar tunurile de saptamana trecuta au cazut pe Carmen si Cristian, care au intrat in cursa de eliminare. Carmen, dupa ce a fost nominalizata: ”Ma uit cu alti ochi la ele acum!”

Cristian a impartit casa Mireasa pentru fiul meu in doua tabere. Iritati de interventia lui Petru venita in apararea lui Cristian, concurentii l-au luat la rost. Petru a fost acuzat ca a devenit arogant fata de unii concurenti.

Petru: ”Glumele lui Andrei sunt jigniri. Este cel mai nesimtit din casa!” Andrei: “De cand Petru si Radu sunt protejati, au inceput sa-si dea aere!”

La scurt timp de la despartirea lui Radu de Georgiana, verisoara concurentului a trecut pragul casei cu multe sfaturi, mai ales pentru acesta! Dintre toti concurentii, Georgiana a fost aspru criticata!

Comportamentul lui Cristian a fost asupru criticat. Si cu toate acestea, baietii tot la Cristian apeleaza atunci cand vor sa se distreze, el fiind ba tinta criticilor, ba obiectul preferat de joaca al baietilor!

Emil: “Daca ar fi sarit Cristian la bataie, nu l-as fi refuzat!”

Vizita parintilor lui Edith la “Mireasa pentru fiul meu” nu prea a fost pe placul concurentei!

O noua raza de lumina a fost aruncata asupra trecutului lui Valentin! Doamna Georgeta, mama concurentului, a facut noi dezvaluiri.

Ieri, Valentin a facut testul de paternitate pentru a fi sigur ca fetita Clarei, fosta iubita, este si a lui.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 27 septembrie 2016

 1. ana

  Buna ziua tuturor.
  Aceeasi poveste cu Cristian. Nu inteleg stafful de ce i-a permis intrarea i casa si nici pe parintii lui, care stiau ca are o problema. Nici el nu este corect, dar baietii isi bat joc de el in ultimul hal. Andrei este de o prostie si rautate fenomenala. Ce bine se potrivea cu AnaMaria dar ” s-a rupt lantul de iubire ” cum ii spun ceilalti baieti.>>
  Si iar povestea lui Valentin care e dusa prea departe de care personalul emisiunii si devine plictisitoare si enervanta. In rest mizerie si cearta pentru locul la fumat 🙂
  Ce faceti fetelor ? Unde sunteti ? Chiar nica, nica ? Si ieri doar eu cu Violeta ? Ne lasati singure sa bantuim pe aici ? Eu totusi va astept si va pup pe toate de o mie de ori.
  Imbatat de spini – Pablo Neruda.
  Îmbătat de pini şi lungi sărutări,
  ca vara conduc cea mai rapidă corabie de roze,
  aplecat spre sfârşitul zilei înguste,
  stăruind în trainica mea frenezie marină.

  Palid şi zdrobit de apa-mi hămesită,
  plutesc în mirosul acid al climei dezgolite,
  încă înveşmântat în sunete amare şi cărunte
  şi-ntr-o tristă coamă a ceţei dezolante.

  Călit de pasiuni, călătoresc pe singurul meu val,
  al lunii, al soarelui, arzând şi rece, pe neaşteptate,
  liniştit în trecătoarea insulelor norocite,
  albe şi dulci ca şoldurile calme.

  În noaptea udă, garderoba mea de sărutări tremură
  încărcată cu fluxuri electrice de nebunie,
  cu eroism despicând visele
  şi înveninând rozele ce mă împânzesc.

  În susul apei, din sânul valurilor urcânde,
  trupul tău paralel se predă braţelor mele
  ca un peşte prins în eternitate de sufletul meu,
  viu şi agale, în încordarea dedesubtul cerului.
  https://www.youtube.com/watch?v=aaJhk0Pyv0g

  Reply
 2. IRINA

  Buna seara !! ma uit putin la emisiune sper ca de saptamana viitoare o sa ma uit mai mult ,,astazi am vazut ,cite ceva , da Cristian ,imi pare rau de el ca majoritatea bat joc de el ,,,pe Andrei ,,azi am vazut nu-mi place de loc nu am stiut care e Andrei ? dar azi mi-am dat seama ca e un prost ,,,iar cu povestea lui Valentin nu au terminat ,oare cind termina ,,,ca si cu Cristian anul trecut ,,au tinut o luna ,,si la urma cu cautarile fratelui si a surorii iara au revenit ,,,
  Am vazut putin pe tata lui Edit ,,,am inteles ca era sub influenta bauturii ,eu sambata am fost la nunta si nu am vazut ,,,cam atit am vazut astazi ,,Andrei si Valentin mi-au facut o im presie negativa ,,,,

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *