Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 decembrie 2016

emisiunea mpfm sezon 6 din 28 decembrie 2016Lacrimi amare au inundat obrajii Andreei! Cuvintele mamei au facut-o pe concurenta sa planga amar! Urmariti emisiunea MPFM sezon 6 din 28 decembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Paula Chirila a trait un soc dupa cutremul de aseara: ”Mi-a sarit inima din piept. N-am mai putut dormi pana dimineata”. Paula Chirila s-a declarat consternata de gestul baietilor din casa ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Nu-mi vine sa cred ca ma lovesc de genul acesta de atitudine!.”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Magia Craciunului si-a pus amprenta asupra celor care isi cauta dragostea. In ultima perioada Andrei si Madalina au fost foarte apropiati. Madalina a fost luata la intrebari despre relatia ei cu Andrei: ”N-am dormit ca doi indragostiti!” Mesaje de avertizare au sosit la fiecare pas in casa baietilor. Creativitatea lor pentru a reusi sa incalce regulamentul a atins cote impresionante, insa actiunile nu au ramas fara consecinte.

Din joaca, Laurentiu si Ana-Maria au ajuns la cearturi si replici extrem de acide: ”Pleaca de aici, ca sa nu te injur!” Cei doi s-au despartit. Sora Anei-Maria: “Laurentiu a spus despre sora mea ca are sculament dentar! Sora mea sa faca ce simte si sa nu se mai gandeasca ce o sa spuna lumea sau ce o sa creada!”

Atitudinea lui Cristi a suparat-o pe Paula Chirla. Cristi: „Am o stare mai proasta si imi puneti intrebari penibile! Ma invitati in platou sa asist la povestile altora!”

Prezentatoarea si-a pierdut calmul: “Vrei sa ne luam la misto?!” Ecuatia dragostei dintre Cristi si Georgiana s-a schimbat. Sfaturile oferite de Georgiana lui Laurentiu au afectat grav relatia acesteia cu iubitul ei. Cristi si Georgiana s-au despartit! Cristi: ”Vreau sa plec din emisiune!”

Andrada a comentat impasul in care a ajuns cuplul format din Georgiana si Cristi: ”Ea are aceeasi soarta alaturi de Cristi pe care am avut-o si eu!” Lucian, verisorul Georgianei catre concurenta: “Avem pretentie de la tine, sa nu te umilesti, poti mai mult! Cristi era pe drumul cel bun!”

Marius este de parere ca Georgiana si Cristi nu se iubesc cu adevarat si ca cei doi au format un cuplu de complezenta.

MPFM 28.12.2016, ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

MPFM 28.12.2016, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

Momente din emisiune:

Băieții din casa ”Mireasă pentru fiul meu”, gest necugetat! Paula Chirilă: ”Nu-mi vine să cred!”

Paula Chirilă, speriată de cutremur: ”Mi-a sărit inima din piept. N-am mai putut dormi până dimineata!”

Mădălina, luată la întrebari despre relația ei cu Andrei: ”N-am dormit ca doi îndrăgostiți!”

Creativitatea băieților pentru a reuși să încalce regulamentul este maximă, însă acțiunile nu raman fara consecinte!

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *