Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 28 iulie 2016Conflictele sunt inevitabile! Ce si-au reprosat Lavinia si Emilia? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 28.07.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Disputa intre Eduard si Valentin! Este casa baietilor scena unor conflicte mocnite intre rivali? Catalin le-a lansat concurentilor o provocare ce s-a lasat cu o clanta rupta. Concurentul a incercat sa paseze vina pe umerii lui Valentin.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Familia Adrianei a aflat in direct dedesubturile relatiei acesteia cu “domn profesor”! Adriana, urmarita in continuare de “domn profesor”?

Acuzatii si principii in lupta pentru supravietuirea competitionala! Emilia s-a temut ca va fi eliminata in aceasta saptamana! Emilia: “Sunt sigura ca voi fi eliminata in aceasta saptamana!”

I-a pus Lavinia gand rau Emiliei asa cum crede iubita lui Nicolae?

Iubirea dintre Lavinia si Eduard, amenintata de discordie! Sunt Lavinia si Eduard vesnic indragostiti sau isi ascund problemele sub masca iubirii?

Duel intre primele doua clasate! Viciul pariului a fost folosit ca arma de atac intre rivali! Rafuiala la nivel inalt intre Adriana si Lavinia!

Catalin a incercat sa afle ce pun la cale ceilalti concurenti! Vladut: “Degeaba incearca sa afle Catalin ce punem la cale pentru ca nu ne vom schimba decizia!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *