Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 28 iunie 2016In bucatarie dragostea pluteste in aer. Cine si cum va intra in posesia premiului suplimentar de 163 181 de lei? Ce discutii au avut loc dupa anuntul facut de Paula Chirila la finalul emisiunii? Urmariti video online emisiunea de astazi, 28 iunie 2016, prima parte de la 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. In casa baietilor si-au facut aparitia cateva ispite feminine. In ciuda libertatii pe care i-o arata lui Eduard, Lavinia a avut cateva semne de intrebare dupa vizita ispitelor.Concurenta a avut o criza de gelozie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Eduard i-a daruit unei ispite un cadou. Lavinia: “M-am stresat pe iubitul meu ca era stresat, nu stia cu ce sa se imbrace pentru gala, nu din cauza fetelor care au venit.” Valentin a fost singurul baiat care le-a ignorat pe fetele ispite.

Catalin a fost prins la inghesuiala. Vladut nu scapa nici un moment sa il tachineze pe Catalin!

Pe finalul competitiei, presupunerile, strategiile si aliantele sunt la rang de cinste in randul concurentilor. Clasamentul a scos in evidenta adevaratele temeri ale concurentilor.

Pe masura ce Marea Finala se apropie, temerile concurentilor se adancesc. Marea Finala naste adevarate teorii ale conspiratiei.

”Mai bine plec acum decat in Marea Finala!”, a afirmat Denisa.

Conform Comisiei de Decizie, concurentii au fost nevoiti sa hotarasca in unanimitate cine va castiga suma de 163.181 de lei, supliment de bani din Marele Premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

4 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 iunie 2016

 1. Dana B.

  Buna tuturor!Atata deranj cu nominalizarile mai ales pt Emilika si Nicolae,zici ca ei nu fac asta,n-au facut front comun sa-i dea afara pe Natasa,Ionut si Loredana!O tot tin ca ei nu stiu sa faca strategii,nu stiu sa joace,dar de fapt e ca nu stiu sa numere,sa tina evidenta voturilor,nu ca nu stiu sa-si protejeze pielea!Pana acum Nicolae a mers pe burta in emisiune,nu a iesit in evidenta,nu si-a dorit asta,dar de la un timp e foarte vocal,se vede ca stie bine cum merg treburile,isi vede interesul foarte bine,cand e in pericol in eliminare devine disperat impreuna cu consoarta!Amandoi sunt ascunsi si vicleni si exact cum spunea ieri Catalin,e mai periculos un concurent tacut,ce nu iese in evidenta,decat unul de care stii la ce sa te astepti!Cat despre Eduard,ce asteapta atatea explicatii in legatura cu nominalizarile,ce i se pare atat de strategic in ceea ce au facut Liliana si Adriana?I se parea mai corect ca Adriana sa o i-a pe Liliana la dusuri si fara lavaliera sa-si faca un plan,cum a facut iubita lui cu Tatiana?Macar Adriana nu s-a ascuns,a vorbit cu lavaliera,a fost pe fata si nici macar nu a spus numele celor ce are de gand sa-i propuna!Asta e greseala Adrianei si a celor apropiati ei,ca nu sunt uniti pt a vota intr-o anumita directie,ceilalati cum au facut-o?Nicolae a spus sambata ,dupa finala,ca s-a vazut ca cei din casa nu s-au vorbit,fiecare a votat altfel,nu au fost tabere,iar apoi trage de maneca pe x sau y pt cum a votat!De Mihaela si C-tin ce sa mai spui,unde nu e nici Dumnezeu nu cere!Astora,oricat le-ai explica nu pricep si pace,subtilitatile si fineturile nu sunt pt ei!Pup toate fetele,o dupa-amiaza placuta tuturor!

  Reply
 2. Meggie.

  Buna, dragilor! Sa aveti o zi minunata!
  Pana o sa intru in casuta cu un comentariu mai amplu, va las ceva frumos. Ceva frumos si real( se vede ca scenariul si regizorul in acest caz este inmanat sa scrie si sa regizeze dintr-un sentiment curat, si anume; DRAGOSTEA. Da, un sentiment frumos, asa cum ar fi trebuit sa fie regizata si aceasta emisiune. Daca era inmanat de acest sentiment,
  d-nul staff si d-nul Listuta( a se citi, producatorul) vedeam astfel de momente reale si frumoase la aceasta emsiune. Nici nu trebuia sa faca mult doar sa le lase liberatea, sa incurajeze dragostea si sa le puna la indemana accesoriile necesare pt. acest lucru. Spun ‘ accesorii” pt. ca la un buget suplimentar de 250.000 lei, chiar aceste lucruri din imaginea tinerilor indragostiti sunt accesorii. Dar d-nul Listuta nu le are cu calculele de accea ii si trimite la cumparaturi cum ii trimite cu 0,000 12 bani exact ca acest buget.
  https://www.youtube.com/watch?v=Jj-0WWfJxOg
  P.S. Mirela tu esti exclusa din aceasta echipa. Din pacate ai fost ca un sandvici presata de ei si de partea cealata erau concurentii care nu aveau nicio vina, dar toate reactiile( energiile) erau indrepatea spre tine pt. ca tu erai singura lor optiune de descarcare.
  Nastere usoara, draga mea! si fie ca viata ta sa fie intr-o deplina armonie alaturi de persoanele dragi.

  Reply
 3. Dara

  Buna ….mai da incuiiati la minte sunt miaeeela si C-tin …..ce parte din ce a spus Adriana n-au inteles ..??…pe partea cealalta lilica-lu-lutu nu se desminte ,aceeasi mincinoasa manipulatoare ,hoata si perversa ….arhitecta !!!…

  Reply
 4. Cristina

  Eu as dori sa o dea afara pe Liliana, atatea aere sicu nasul pe sus,,, pt ce cineste ia? Nu a dost in stare sa faca maca un cuplu. Felicitari pt Emilia si Nicola. Eduard si Lavini ei ar trebui sa castige. Pup aceste douaa cupluri.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *