Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 28 iunie 2016In bucatarie dragostea pluteste in aer. Cine si cum va intra in posesia premiului suplimentar de 163 181 de lei? Ce discutii au avut loc dupa anuntul facut de Paula Chirila la finalul emisiunii? Urmariti video online emisiunea de astazi, 28 iunie 2016, prima parte de la 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. In casa baietilor si-au facut aparitia cateva ispite feminine. In ciuda libertatii pe care i-o arata lui Eduard, Lavinia a avut cateva semne de intrebare dupa vizita ispitelor.Concurenta a avut o criza de gelozie.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Eduard i-a daruit unei ispite un cadou. Lavinia: “M-am stresat pe iubitul meu ca era stresat, nu stia cu ce sa se imbrace pentru gala, nu din cauza fetelor care au venit.” Valentin a fost singurul baiat care le-a ignorat pe fetele ispite.

Catalin a fost prins la inghesuiala. Vladut nu scapa nici un moment sa il tachineze pe Catalin!

Pe finalul competitiei, presupunerile, strategiile si aliantele sunt la rang de cinste in randul concurentilor. Clasamentul a scos in evidenta adevaratele temeri ale concurentilor.

Pe masura ce Marea Finala se apropie, temerile concurentilor se adancesc. Marea Finala naste adevarate teorii ale conspiratiei.

”Mai bine plec acum decat in Marea Finala!”, a afirmat Denisa.

Conform Comisiei de Decizie, concurentii au fost nevoiti sa hotarasca in unanimitate cine va castiga suma de 163.181 de lei, supliment de bani din Marele Premiu.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *