Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 28 martie 2016Neintelegeri in cupluri? Ce discutii au avut loc dupa votul strategic de sambata? Urmariti video online emisiunea de astazi, luni 28.03.2016, de la ora 11:15 si 14:00 sa descoperiti ce evenimente au avut loc noaptea trecuta! Nicoleta a trecut prin clipe teribile! Concurenta s-a simtit rau si a fost necesara interventia medicilor de pe Ambulanta! Nicoleta: “Marius nu m-a intrebat daca am nevoie de ceva, a preferat sa stea in bucatarie!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Starea de incertitudine in ceea ce priveste viitorul relatiei dintre Florin si Alexandra continua. Cei doi sunt acum si in pericol de eliminare!

Alexandru catre Florin: “Alexandra este indragostita de tine!”

Florin: “M-am atasat de Alexandra, dar nu mai vreau sa fac prostiile din trecut!”

Lipsita de caldura iubirii parintesti, Oana a fost crescuta de bunici! In emisiunea de astazi, concurenta a avut parte de o revedere emotionanta, pentru ca ea si-a revazut bunica, dar si sora impreuna cu cumnatul si cei doi nepotei.

La ceas de seara, Adriana si Valentin au celebrat cinci luni de iubire! De ziua lor, Valentin i-a pregatit Adrianei o surpriza inedita!

Tudor a refuzat sa ia loc langa Adriana si Valentin.

Catalin a fost acuzat de catre doamna Luiza ca se foloseste de conflictul cu Cosmin pentru a aplica victimizarea.

Catalin: “Pentru ca nu poate fi ca mine, Cosmin loveste!”

Cosmin catre Catalin: “O sa mori singur in garsoniera ta!”

Tudor: “Catalin este un om cu doua fete!”

Vladut a recunoscut ca s-a indragostit de Cristina, fosta concurenta, si isi doreste sa o urmeze in afara competitiei.

Cristina, fosta concurenta MPFM5, a trimis 2 mesaje cheie pentru doi concurenti. Fosta concurenta si-a cerut scuze fata de Tudor, caruia i-a spus ca isi doreste sa continue relatia de prietenie si in afara competitie> Lui Vladut, Cristina i-a spus: “Te pup si te astept afara. Vreau sa astepti nominalizarile. Ai incredere in mine!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *