Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 28 noiembrie 2016Interpelari acuzatoare s-au facut auzite! Numele mirilor saptamanii au fost dezvaluiti, dar ce discutii au urmat? Cum arata noua casa MPFM 6? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6, de astazi 28.11.2016, de la ora 11:00 si 14:00! Concurentii de la ”Mireasa pentru fiul meu” se pregatesc sa intre, in sfarsit, in noua casa! Paula Chirila le-a prezentat concurentilor schema noii incinte. Sederea in locuinta provizorie a scos la iveala rivalitatile dintre concurenti. Danut: „Valentin se preocupa mai mult de celelalte persoane decat de relatia pe care o are!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 noiembrie 2016 ora 11:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin: „Fiecare are dreptul sa fie cum vrea, nu ma mai intereseaza absolut nimic!” Petru: „In acest weekend am auzit multe! Valentin este un jucator pervers si spre nenorocul lui nu si-a ales persoanele potrivite, noi ne dam seama de el si a scazut in ochii nostri foarte mult!” Aly a incercat sa provoace un nou scandal in cuplul Andrada si Valentin! Aly, catre Andrada: “Ai acceptat ca Valentin i-a bagat mana sub tricou fostei sale iubite?”

Ali: ”Nu cred ca oamenii de acasa vor sa vada teatru, daca vor sa vada asta, macar sa vada unul de calitate”. Valentin l-a acuzat pe Petru ca ar fi furat din barul in care a lucrat! Valentin: “Petru lua bautura din barul in care lucra si o vindea pentru el!” Petru: ”Mai bine sarac si curat decat ca tine, Valentin!”

Andrada si Cristi, fosti iubiti, si-au adus acuzatii dure, chiar daca Andrada are, in prezent, un cuplu cu Valentin. In urma Galei de sambata, Andrada si Valentin au avut o discutie aprinsa. Replicile acide au continuat intre Andrada, Valentin, Georgiana si Cristi. Cele doua cupluri nu se pot intelege de niciun fel. In urma discutiilor acide, intre Aly si Valentin au avut loc reactii acide.

Momente din emisiune:

Concurenţii de la Mireasă pentru fiul meu se pregătesc să între în noua casa! Iată cum arată schema noii incinte!,

Aly a încercat să provoace un scandal în cuplu Andrada şi Valentin!

Replici acide între Andrada şi Cristi

Ceartă între Andrada şi Valentin, după ultima gală

Replicile acide continuă între Andrada, Valentin, Georgiana şi Cristi. Cele două cupluri nu se pot înţelege de niciun fel

Reacţii nervoase între Aly şi Valentin, în urma discuţiilor acide

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *