Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 28 octombrie 2016Baietii au primit o misiune de onoare, dar nu prea s-au achitat de ea! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 28 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Fetele s-au pregatit cum se cuvine pentru invazia casei baietilor! Ana-Maria si-a dat in petic in casa baietilor! Calificat recent drept un baiat nu tocmai barbat, Sergiu a incasat o noua “lovitura”: a primit un cap in figura de la Maria. Ciocnirea dintre Sergiu si Maria i-a facut pe baieti sa-si revizuiasca atitudinea fata de colegul lor. Sergiu: “Chiar daca intra o fata pentru mine eu nu mai doresc sa raman!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Interventia telefonica a mamei lui Carmen i-a pus pe concurenti pe jar. Mama Madalinei: “De ce nu spune mama lui Carmen ce stie despre fiica mea? Sa sune si sa spuna ce stie! Sunt persoane aici in sat care lucreaza unde spune mama lui Carmen, dar nu pot da nume! Daca nu intra in direct si nu spune despre cine este vorba, inseamna ca a spus de la dansa acele vorbe!”

Carmen: “Daca fetele nu discutau despre mine, mama nu le-ar mai fi criticat! Nu sunt apropiata de nicio fata, dar vorbesc cu toata lumea! M-am indepartat de Daniel, este mai bine asa! Simt ca se apropia de mine din mila, dar nu am nevoie de compatimirea nimanui! Nu am ce sa discut cu tata, n-am tinut atatia ani legatura cu el!”

Doamna Daniela: “De mai bine de o saptamana Carmen se supara la cel mai mic cuvant!” Andreea si Radu si-au facut destainuiri ce pot avea consecinte nebanuite! Concurenta i-a povestit lui Radu despre fostul ei iubit.

Andreei i s-au adus acuzatii controversate. Concurenta a fost acuzata ca ar fi practicat videochat-ul si ca nu ar fi fost o simpla vanzatoare asa cum a sustinut, dar si faptul ca s-ar fi vandut intr-o padure de la Gura Ocnitei pentru un bilet la club. Andreea a negat toate acuzatiile care i s-au adus. De asemenea, mama concurentei a intervenit telefonic pentru a-i lua apararea. Edith si Ali nu par sa mai aiba încredere in amicitia lui Petru, iar acesta din urma s-a simtit abandonat de vechii lui prieteni.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *