Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 28 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm6 din 28 septembrie 2016Lupte grele s-au dat in razboiul ursuletilor de plus! Regula fumatului le-a pus probleme mari concurentilor! Edith a vrut sa afle pe cine place Cristian! Urmariti emisiunea MPFM6 video online din 28 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Cumparaturile au sosit, iar cand vremea impartirii a venit a inceput razboiul. Si daca tot se aduc reprosuri, sa rasune si alte nemultumiri. Marius: ”Sergiu vrea sa iasa mereu in fata. Pozeaza in victima, nici fetele nu se pricep atat de bine!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 28 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Primii pasi competitionali ai Georgianei au fost amplu dezbatuti de catre baieti. Bebe a luat-o pe concurenta sub aripa sa protectoare. Baietii au incercat sa desluseasca intentiile Georgianei. La ceas de seara, Sergiu si-a luat inima in dinti si a incercat sa-i fure un sarut Georgianei.

Tensiunile dintre Cristian si concurenti au intrat intr-o noua etapa. Suspiciuni periculoase au fost exprimate de catre Bebe: ”Cristian imi lasa impresia ca a fost violent cu fostele sale iubite!”. Emil: “De multe ori Cristian este provocat, dar are si tulburari de personalitate!”

Toti concurentii cauta victoria, dar cine are cele mai sanse sa si-o adjudece? Marius: “Sergiu este ipocrit cand spune ca nu vrea marele premiu!” Andrei i-a adus reprosuri dure Anei-Maria pentru limbajul ei! Andrei, catre Ana-Maria: “Ai un caracter jegos, vorbesti mult si prost!” Andrei i-a facut marturisiri socante Ileanei despre Ana-Maria. Andrei: “Ca sa poti sa-ti faci reclama, trebuie sa ai pe cineva!”

Andrei: “Nu vreau sa raman cu Ana-Maria, fac totul la baza!” Au disparut sentimentele pentru care Andrei si-a sfidat propria mama?

Momente din emisiune:

Cumpărăturile au sosit, iar când vremea împărțirii a venit a început războiul. Și dacă tot se aduc reproșuri, să răsune și alte nemulțumiri.

La ceas de Sergiu și-a luat inima în dinți și a încercat să-i fure un sărut Georgianei.

Tensiunile dintre Cristian și concurenți au intrat într-o nouă etapă. Suspiciuni periculoase au fost exprimate: ”Cristian îmi lasă impresia că a fost violent cu fostele sale iubite!”.

Toți concurenții caută victoria, dar cine are cele mai șanșe să și-o adjudece?

Andrei i-a adus reproşuri dure Anei-Maria pentru limbajul concurentei!

Au dispărut sentimentele pentru care Andrei şi-a sfidat propria mamă?

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *