Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 29 august 2016Finalistii sezonului cinci MPFM au venit in platou. Cum si-au petrecut primele clipe dupa terminarea sezonului? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 29 august 2016, de la ora 10:00 si 14:00. Nunta s-a incheiat, dar dezbaterile au continuat. In urma voturilor telespectatorilor, Adriana a fost desemnata Mireasa sezonului. Dintre cele 3 cupluri, doar doua si-au unit destinele: Adriana-Valentin si Lavinia-Eduard. De-a lungul competitiei, concurentii s-au distrat incredibil in casa “Mireasa pentru fiul meu”!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Dupa incheierea competitiei, Eduard a primit vesti triste din parte familiei sale: un unchi de-al lui a murit.

De-a lungul competitiei, concurentii au trecut prin clipe extrem de grele si dure, astfel lacrimile si-au facut aparitia.

Primul sezon Mireasa pentru fiul meu a fost presarat din plin cu rasete, dar s-au dat si lupte grele pentru suprematie. Concurentii au rememorat cele mai amuzante, dar si cele mai “incendiare” clipe ale competitiei. Orgoliile au facut ravagii in randul concurentilor. Adriana: “Concurentii din primul sezon au stiut sa se distreze mai bine ca noi!”

Nunta s-a terminat, dar dezbaterile au continuat. Chiar daca nu au putut sa se casatoreasca in Marea Finala, Mihaela si Constantin isi doresc sa faca acest pas cat mai repede in afara competitiei. Competitia a fost zguduita din temelii de intorsaturile de situatie procovate de actiunile concurentilor. Inainte de a pleca, concurentii au incercat sa-si stranga toate bagajele, avand grija sa nu uite nimic. Concurentii au vazut declaratiile famiilor lor inainte de inceperea serii de Marea Finala. Socrii mari si socrii mici au dat cartile pe fata in pragul Marii Finale MPFM5. Multi au dorit-o pe Mihaela, insa doar Constantin i-a cucerit inima.

Deasupra relatiei dintre Lavinia si Eduard au planat intotdeauna suspiciuni cu privire la faptul ca au intretinut relatii intime in competitie. Astazi, in prima zi de la incheierea show-lui matrimonial, concurentii dau cartile pe fata! Eduard si Lavinia au spus ca nu au incalcat regula 25, dar au ajuns departe cu atingerile, pana la 24,9, au declarat proaspetii casatoriti. Eduard si Lavinia, declaratii fara perdea: “N-am incalcat regula 25, dar pana la 24,9 am ajuns!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *