Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 decembrie 2016

emisiunea mpfm sezon 6 din 29.12.2016Nadine le-a deschis concurentilor calea spre implinirea visurilor! Dis-de-dimineata, evenimente suspecte au iesit la lumina! Fetele au trecut la reforme bugetare! Ce se petrece cu adevarat intre Madalina si Andrei? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 29.12.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Cartile despartirii dintre Georgiana si Cristi au fost date pe fata! Georgiana le-a dezvaluit fetelor framantarile sufletului ei in urma rupturii dintre ea si Cristi! Ana-Maria: „Cristi are mentalitate de om prost!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 decembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Concurentilor li s-a oferit sansa de a castiga un Revelion la Milano, dar doar in cuplu. Proba pentru acest premiu a fost ca baietii sa le tina in brate pe fetele imbracate in rochii de mireasa. Cel care a tinut fata cel mai mult timp, a castigat. Fetele si-au ales urmatorii parteneri: Edith-Ali, Mihaela-Mihai, Andrada-Valentin, Georgiana-Cristi, Stefania-Danut, Ana-Maria-Marius, Madalina-Andrei si Andreea-Radu.

Excursia la Milano a fost castigata de Andrada si Valentin.

Adriana Antoni le-a cantat concurentilor o melodie de iubire.

In prag de 2017, Laurentiu, Cristi si Petru au fost parasiti de iubitele lor. Petru este in continuare socat de plecarea iubitei lui din competitie.

MPFM 29.12.2016, ora 11:15: Partea 1 si Partea 2

MPFM 29.12.2016, ora 14:00: Partea 1 si Partea 2

Momente din emisiune:

Şoc la „Mireasă pentru fiul meu”! Maria, iubita lui Petru, nu a mai rezistat şi a sărit gardul!

Cărţile despărţirii dintre Georgiana şi Cristi au fost date pe faţă!

Concurentele de la „Mireasă pentru fiul meu”, îmbrăcate în rochii de mireasă!

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 decembrie 2016

 1. IRINA

  Buna ziua fetelor !!! Am vorbit cu Ana va pupa pe toate ,,va doreste Un ani nou fericit !! ,,Este mai bine ,,dar tot in ternata ,,,
  Ioana am spus ca ai intrebat ,,transmite sa lutari si va pupa pe toate ,,,

  Reply
 2. Dara

  Buna tuturor ,Ioana scumpo ,emisiunea asta se duce de rapa ,noi o sa ne intalnim mereu aici dar daca vrei poti sa iei legatura cu noi pe fb …eu deja sunt in leg cu Geria ,Ella si Irina ,,spun asta si ptr Meggie ,Dana B si altii ….noi nu avem nimic de ascuns asa cum am fost pe aceasta pagina tot asa suntem si pe fb …inainte eram multi era altceva …acum am bv cu irina si mi-a lasat nr de telefon al Anei ea este in spital si-mi pare tare rau ca nu am procedaqt asa cu ea mai demult …ma rog sa se faca bine …as vrea ca si Maria-Alexia sa ia leg cu noi …

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *