Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 29 februarie 2016Sfarsitul saptamanii trecute a fost marcat de decizii importante. Aurel si Cristina se afla pentru o saptamana in cursa de eliminare, iar cel mai putin votat dintre cei doi va parasi competitia. Catre cine s-au indreptat privirile lui Catalin, fost concurent MPFM 1? Descoperiti astazi, 29.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Tensiunile provocate de licitatia pentru un viciu chinuitor au provocat un conflict urias intre rivali. Incercand sa impiedice un dezastru, concurentii au intervenit decisiv intre Ciprian si Tudor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Adriana, intoarsa recent de la cumparaturi, unde a fost cu Constantin, a inceput sa planga in emisiune deoarece a pierdut un cos de cumparaturi cu fructe si legume. Licitatia pentru un viciu cumplit i-a transformat pe Marius si pe Florin in rivali! Cei doi au avut parte de o confruntare.

Un pachet de tigari a provocat un nou scandal intre Florin si Aurel-Valentina. Florin catre Aurel si Valentina: “Va comportati ca doi pustani de 15 ani! Se minuneaza lumea de voi, nu va intelege ce vreti sa spuneti!”

Gabi Sora, fosta sustinatoare a lui Elly-Cristian si actuala a lui Florin, a intervenit telefonic pentru a-si da cu parerea despre cele intamplate: “Parerea mea si nu doar a mea despre Valentina si Aurel este ca ei stiu sigur ca nu mai au sustinatori, iar pe cei putini pe care i-au avut deja i-au pierdut, iar scopul lor acum, pana cand vor iesi afara, este sa fie contra curentului!”

Florin l-a luat în colimatoriu pe Nicu, dupa ce acesta l-a acuzat ca se foloseste de Loredana. Sambata, Florin l-a nominalizat pe Nicu, spre supararea doamnei Ioana.

Doamna Ioana: “Florin a venit cu o strategie pregatita de afara! Inca din prima seara a primit cadouri!”

Loredana le-a povestit baietilor ca inainte de a intra in competitie a refuzat o cerere in casatorie.

Momente video din emisiune:

Cătălin, fost concurent, a revenit în competiție!

Duel cumplit între Tudor și Ciprian! Concurenții au intervenit pentru a preveni un dezastru!

Confruntare între Florin şi Marius, în urma licitaţieipentru pachetele de țigări!

Florin, către Aurel şi Valentina: „Sunteţi doi puştani de 15 ani!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *