Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 Ianuarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 29 ianuarie 2016A mai ramas o zi pana vom afla daca Natasa si/sau Florentina vor parasi competitia sau vor ramane mai departe in casa. Ieri, Oana a profitat de cele cinci minute de convorbire cu familia. Cum a profitat de ele? Aflati astazi, vineri 29.01.2016 de la ora 11:15 si 14:00. Tudor si Valentin au fost preocupati de modul in care sunt perceputi de sustinatori! Dana Ivan, fosta sustinatoare a cuplului Valentin si Adriana: “Mi-a placut foarte mult Adriana, mi-a placut ce transmiteau ei in perioada de tatonare si ceea ce transmiteau dupa ce au format un cuplu, pana in data de 7.12.2015, pana cand comportamentul lui Valentin s-a schimbat foarte tare. ”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Valentin a primit o sanctiune dura! Concurentul a primit sarcina de a spala toate mochetele din Casa fetelor!

Adriana: „Toti cei care nu poarta lavaliera si primesc mai multe mesaje ar trebui sa fie sanctionati. La fete, Mihaela este lider!”

Lavinia: „Mihaela primeste constant mesaje pentru lavaliera!”

Problema curateniei a provoacat tensiuni in randul concurentelor! Doamna Virginica a fost acuzata ca face curatenie mai des pentru a ajunge subiect in emisune.

Concurentii au primit vizita sexologului Bebe Mihaescu, dupa ce in cele 147 de zile scurse de la inceputul competitiei nu si-au putut tine in frau instinctele.

Concurentii au cazut prada tentatiilor! Lavinia si Eduard au fost surprinsi in ipostaze incendiare!

Nu doar Eduard si Lavinia au fost surprinsi in ipostaze sexy. De-a lungul competitiei, nici Aurel si Valentina nu si-au putut stapani dorintele.

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente video din emisiune:

Mesajele susţinătorilor stârnesc orgoliile concurenţilor!

Pedeapsă dură pentru Valentin! A frecat toate mochetele din Casa fetelor!

Concurenţii au căzut pradă tentaţiilor! Lavinia şi Eduard, surprinşi în ipostaze incendiare!

Problema curăţeniei provoacă tensiuni în rândul concurentelor!

Valentina şi Aurel, surprinşi în ipostaze incendiare!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *