Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 29 iulie 2016Adriana a patruns pe meleagurile bucatariei. Scantei sar intre Lavinia si Eduard! Ce vesti a adus postasul de la miezul noptii? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 29.07.2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Catalin l-a felicitat pe Eduard pentru gratia fostei lui iubite. Tachinari cu substraturi suspecte intre Lavinia si Catalin? Emilia a spus ca relatia dintre Lavinia si Catalin este bazata pe interesul de a ajunge in marea finala.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Intre Emilia si Lavinia a pornit un razboi fara sfarsit se pare! Concurentele isi fac acuzatii grave reciproc! Emilia: “Lavinia a dat afara pe cine a vrut si s-a folosit de mine si de Nicolae!”

Bombele strategice au explodat pe masura de marea finala se apropie! Emilia: “Adriana si Valentin au ocazia sa aleaga cu cine vor sa ajunga in marea finala!”

Adriana: “Constantin trebuie sa ajunga in Marea Finala pentru a castiga acel premiu de 30.000 de euro!”

Nicolae: “Catalin ne-a vandut pentru un loc in marea finala!”

Emilia si Nicolae: “Lavinia si Eduard l-au cumparat pe Catalin cu promisiunea ca va ajunge in Marea Finala!”

Catalin catre Emilia si Nicolae: “Sunteti porniti sa puneti mana pe toti banii!”

Emilia: “Toti concurentii ce au parasit competitia au declarat ca Lavinia este un om fals! Lavinia si Eduard sunt cuplul mincinos al competitiei!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *