Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 29 iunie 2016Tensiunile dintre competitori au ramas la cote inalte in a 28-a zi a lui iunie, iar o sansa a fost oferita. Reactiile nu au intarziat. Cine a castigat banii care au ramas din surplusul pentru marele premiu? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 de astazi, 29 iunie 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Emilia i-a dezvaluit Laviniei detalii cutremuratoare din fosta ei casnicie. Emilia: “Fostul ma lovea si cu picioarele nu doar cu mainile. Prima data mi-a lipit o palma incat nu mai puteam sa respir. Imi iertam sotul dupa fiecare bataie administrata!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Mama Emiliei a descoperit in direct dramele prin care fiica ei a trecut alaturi de fostul sot! Doamna Svetlana, mama Emiliei: „Nicolae este baiatul pe care fata mea l-a cautat de mult.”

Priviri taioase si cuvinte nemiloase au fost aruncate inca din primele momente ale luptei pentru suplimentul din Marele Premiu. Toti concurentii au visat la suma pusa in joc.

Banul, ochiul conflictelor. Mirajul premiului de zeci de mii de euro a declansat o furtuna de reprosuri.

Vazand ca valoarea premiului scade in fiecare secunda, concurentii au reactionat, dar nu a fost pe placul tuturor. Orgoliile concurentilor, obstacol de netrecut in calea castigarii premiului de zeci de mii de euro.

Catalin: “Exact Lavinia si Eduard l-au scos castigator pe Valentin.”

Lavinia: “Tatiana a apasat butonul de votare dintr-o simpla joaca! Imi doresc din suflet ca suma sa ajunga la Constantin, sa nu fie una fictiva. Stim cu toti ca el si familia lui traiesc intr-un camin.”

Miza imposibil de ignorat a facut ca tensiunile sa atinga cote alarmante in casa ”Mireasa pentru fiul meu”, dar ,intr-un final, s-a ajuns la o decizie comuna. Concurentii l-au votat in unanimitate pe Constantin, castigatorul sumei de 158.828 lei.

Constantin a castigat premiul, dar pentru a obtine banii trebuie sa ajunga in Marea Finala.

Comisia de decizie a a stabilit ca votul concurentilor este valid.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *