Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 29 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 29 septembrie 2016Baietii au ridicat steagul revoltei! Carmen a intrat in colimatorul fetelor! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 29 septembrie 2016, prima parte de la 11:15 si partea a doua de la 14:00. Peripetiile concurentilor in ziua a 26-a de competitie: Confruntari intense in emisiune. Andrei si Ana-Maria au facut pace, dar reprosurile au continuat. Carmen a intrat din nou in colimatorul fetelor. Baietii au pus la cale miscari competitionale.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 29 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Concurentii au chefuit pe cinste la petrecerea data de ziua Andradei. Un dans lasciv intre Iulia si Petru a starnit gelozie si nemultumiri din partea lui Ciprian.

In randul baietilor, mastile competitionale au inceput usor-usor sa cada. Marius: “Ma enerveaza cat de important se crede Marius in competitie! Sergiu nu are puterea de a-si asuma propriile afirmatii! Se victimizeaza! De astazi, Sergiu este o fantoma pentru mine, sa-l vedem cum se mai victimizeaza.”

S-au aliat baietii impotriva lui Sergiu? Alina, sora lui Sergiu, a intervenit telefonic pentru a-si spune parerea despre conflictul in care a fost implicat fratele ei. Tensiunile dintre baieti au atins cote alarmante! Petru a decis sa dea cartile pe fata despre Andrei. Petru: “Andrei il perie pe Ali! Inainte sa intram in competitie, Andrei vorbea numai de fani.” Petru despre concurenti: “Trebuie sa ne pastram coloana vertebrala, sa avem putina demnitate!” Valentin: “Petru se supara mult prea usor!”

Lorena a luat decizia sa se desparta de Cosmin si sa se impace cu Aurelian!

Tatal lui Edith i-a delectat pe concurenti cu declaratiile sale. Acesta a lasat amintiri de neuitat in competitie!

Detalii incredibile din trecutul familiei lui Edith au iesit la iveala. Edith, despre tatal ei: ”Mie mi-a spart gura, iar pe mama a rupt-o in bataie!”

Momentul a fost comentat si in platoul emisiunii, iar tatal lui Edith a afirmat ca regreta si acum acel episod din viata lui.

Atingeri periculoase au provocat reactii de gelozie. Observand ca Iulia si Petru au dansat lasciv la ziua Andradei, Ciprian a pornit atacul. Ciprian catre Iulia: “Daca te mai vad dansand asa, te arunc peste gard!”

Mama lui Ciprian a intervenit telefonic, simtindu-se extrem de afectata ca fiul ei sufera. Doamna Liliana i-a cerut fiului ei sa-si ceara eliminarea! Mama lui Ciprian: ”Sa nu sari gardul pentru Iulia. Nu merita! Am inteles ca mama Iuliei nu il place pe fiul meu. Locul lui nu este acolo! ”

Dupa multe ezitari, Valentin a decis sa-i permita fostei iubite sa ia copilul lor in Olanda! Valentin: ”Am plans mult inainte, dar acum nu mai plang!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *