Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 august 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 3 august 2016Amorezii au gustat din nou dulceata primelor clipe de iubire. Ce clipe au rememorat acestia? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 3 august 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Concurentii s-au repliat in fata eliminarilor nemiloase! La sfat de seara, fetele s-au pregatit pentru duelul suprem. Adriana-Valentin vs. Lavinia Eduard: razboi la nivel inalt!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Adriana: “La inceputul competitiei, multe fete au perceput-o pe Lavinia ca fiind cea mai rea dintre noi!” Se teme Lavinia ca urmatoarea runda de nominalizari ii va fi fatala? Adriana: “Eduard m-a amenintat ca daca el si Lavinia nu vor ajunge in finala, nici eu si Valentin nu vom fi acolo!” Valentin acuza: “Lavinia se victimizeaza!”

Prinsa in valtoarea strategiilor, Mihaela a dat cartile competitionale pe fata! Mihaela: “Nominalizarile strategice au inceput cu adevarat cand s-a dat startul eliminărilor directe!” Cei mai puternici concurenti continua lupta pentru Marele Premiu!

Competitia devine din ce in ce mai crancena. Fiecare concurent cauta solutia salvatoare pentru a scapa din valtoarea strategiilor! Nicolae: “Daca anunt ca vreau ca Lavinia sa plece, patru concurenti o vor nominaliza!” Se teme “Brigada” de o potentiala alianta condusa de Adriana si Valentin? Alianta secreta: Constantin si Eduard au comunicat prin semne.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *