Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 august 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 3 august 2016Amorezii au gustat din nou dulceata primelor clipe de iubire. Ce clipe au rememorat acestia? Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 3 august 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Concurentii s-au repliat in fata eliminarilor nemiloase! La sfat de seara, fetele s-au pregatit pentru duelul suprem. Adriana-Valentin vs. Lavinia Eduard: razboi la nivel inalt!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Adriana: “La inceputul competitiei, multe fete au perceput-o pe Lavinia ca fiind cea mai rea dintre noi!” Se teme Lavinia ca urmatoarea runda de nominalizari ii va fi fatala? Adriana: “Eduard m-a amenintat ca daca el si Lavinia nu vor ajunge in finala, nici eu si Valentin nu vom fi acolo!” Valentin acuza: “Lavinia se victimizeaza!”

Prinsa in valtoarea strategiilor, Mihaela a dat cartile competitionale pe fata! Mihaela: “Nominalizarile strategice au inceput cu adevarat cand s-a dat startul eliminărilor directe!” Cei mai puternici concurenti continua lupta pentru Marele Premiu!

Competitia devine din ce in ce mai crancena. Fiecare concurent cauta solutia salvatoare pentru a scapa din valtoarea strategiilor! Nicolae: “Daca anunt ca vreau ca Lavinia sa plece, patru concurenti o vor nominaliza!” Se teme “Brigada” de o potentiala alianta condusa de Adriana si Valentin? Alianta secreta: Constantin si Eduard au comunicat prin semne.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

13 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 august 2016

 1. ella06

  CRISS,ai ajuns aici???in sfarsit!Vezi ca te sun!Adica ai tzoocat fetele si ai fugit?
  KMY,pupicei multi de la mine,ce ne facem cu tantalaul si aschilambica?
  Adica astia pe locul unu cu coronita iau toti banii sau se mai imparte ceva si la restu’?Bleah!Taiale-as ramura,ha!!!
  Sa ma lumineze cine stie.
  Eu cred ca Emiliova apare ca mireasa in tabloul final,drept recompensa pentru ”audienta” adusa .

  Reply
 2. ella06

  ANA,IRINUCA,noroc cu telefoanele si feisbucele noastre,niste pupici din pagina roz nu strica,nu?

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *