Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 februarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 3 februarie 2017A treia zi a saptamanii s-a desfasurat sub semnul celebrarilor dar si a acuzatiilor controversate! Un vis nocturn l-a pus pe Madalin pe jar! Urmariti emisiunea mpfm sezon 6 din 3 februarie 2017, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00! Mihai si Mihaela sunt unul dintre cele mai controversate cupluri de la “Mireasa pentru fiul meu” din cauza certurilor si a geloziilor. La aniversarea a doua luni de la logodna, concurenta a primit un cadou special de la un asa zis admirator. “Admiratorul secret” se pare ca a fost chiar iubitul ei, Mihai.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 03 februarie 2017 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Melodiile de la petrecerea de seara au trezit in inima lui Madalin dorul de tatal sau, motiv pentru care concurentul era cat pe ce sa abandoneze competitia.

Madalin a izbucnit in lacrimi la auzul vocii tatalui sau, care a dorit sa intervina telefonic pentru a-si sustine si incuraja fiul sa mearga mai departe in competitie. Tatal lui Madalin: “Nu rezolvi nimic prin lacrimi! Incearca sa dai dovada de barbatie! Suntem alaturi de tine si la bine si la rau! Prin lacrimi dai dovada de lasitate! Ai un suflet prea bun, asta-i slabiciunea de care ceilalti profita!”

De asemenea, sora lui Madalin a intervenit pentru a-l incuraja. Doamna Simona, mama Andradei, a trecut pragul competitiei, iar fiica ei nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi.

Andrada nu a fost de acord cu Valentin, iubitul ei. Concurenta nu intelege de ce Valentin a refuzat sa-si viziteze fiica: ”Daca fetita nu este bine, prin absurd vorbind?”

Valentin a fost asaltat de acuzatiile fratelui Carlei, iar reactia devastatoare a iubitului Andradei nu a intarziat sa apara. Valentin a raspuns dur acuzatiilor fratelui Carlei: ”Il dau in judecata!”

Tatal lui Valentin a fost extrem de afectat de afirmatiile fratelui Andradei si este hotarat sa apeleze la Justitie: ”Il dau in judecata! Sa probeze tot ce a spus!”. Madalin: “Cei care m-au nominalizat s-ar fi bucurat daca as fi parasy ieri competitia!”

Madalina a fost extrem de suparata pe Madalin, iar pentru dovedi si cu fapte concurenta a reactionat: ”Este o competitie, te voi nominaliza pana la finalul ei!” Emotii, lacrimi si declaratii de iubire în platoul emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii sunt coplesiti!

MPFM 03.02.2017, ora 11:15: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 03.02.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *