Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 3 mai 2016Clipe memorabile au fost traite sambata, pana in Pasti. Vladut si-a schimbat prefixul! Ce s-a intamplat in prima zi a lui florar? De ce au plecat Florin si Alexandra Mireasa Pentru Fiul Meu 5? Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu din 3 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00. La finala saptamanii trecute, concurentii au luat decizii de maxima importanta in ceea ce priveste viitorul in competitie al cuplului Florin – Alexandra. Soarta celor doi indragostiti a fost amplu dezbatuta.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Desi Florin a fost votat sa ramana in concurs, ieri el a luat decizia finala de a parasi competitia impreuna cu Alexandra. Florin nu a fost de acord cu decizia Alexandrei de a renunta la bani de dragul iubirii!

Florin: “Nu vreau sa ramanem aici ca sa impartim banii!”

Prietenia ce odinioara ii lega pe Denisa si pe Catalin s-a transformat intr-o rivalitate nemiloasa. Denisa: ”Catalin are o nesimtire fara limita!Daca nu l-ar baga nimeni in seama, Catalin ar sari gardul!”

De 1 Mai, zece concurenti s-au distrat la malul marii!

Tensiunile dintre Eduard si Catalin au escaladat pana cand s-a ajuns la gesturi necontrolabile.

Ionut: “Catalin a incercat sa-l provoace verbal pe Eduard!”

Ionut s-a temut ca propriul tata este suparat din cauza comportamentului sau! Pentru prima oara de cand a intrat in competitie, Ionut si-a revazut tatal.

Comisia de decizie a intervenit dupa reactiile violente ale lui Eduard si ale lui Catalin, care au fost la un pas sa se ia la bataie.

In timp ce Catalin a primit doar un advertisment, Eduard a fost pedepsit sa stea in casa baietilor 3 zile la rand, mai putin intre orele cand sunt emisiuni si trebuie sa fie prezent in casa fetelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *