Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 martie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 3 martie 2016Pe cine primeste Liliana si pe cine nu in patul sau? Aflati in emisiunea MPFM 5 de astazi, joi 3.03.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Cum s-au antrenat concurentii si cine le-a fost profesor de sport? Întro intervenţie la „Mireasă pentru fiul meu”, Adriana Bahmuţeanu a transmis un mesaj pentru femeile care sunt victime ale violenţei conjugale!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Dezvăluiri din culisele unei relaţii bolnave! Alexandra a vrut să se sinucidă din cauza fostului iubit!

Problema violenţei conjugale revine în actualitate! Tatiana, concurentă la „Mireasă pentru fiul meu” a fost victima violenţei conjugale. Chiar şi în aceste condiţii ea refuza să-şi abandoneze partenerul!

Momente video din emisiune:

Adriana Bahmuţeanu, mesaj pentru femeile care sunt victime ale violenţei conjugale!

Alexandra: „Am vrut să-mi iau viaţa din cauza fostului iubit!”

Alexandra a fost abuzată de fostul ei iubit!

Tatiana, concurentă la „Mireasă pentru fiul meu”, victima violenţei conjugale!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

39 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 martie 2016

 1. Meggie.

  Buna dimineata!
  Mi s-a pus pata pe Emilia, cu toatea asta, va rog niste rochite pt. ea. Cersim, vrem pomana, dar nu o facem onest ca si cersatorul care sta cu mana intinsa pt. o bucata de paine sau o haina, in frig pt. ca nu are o casuta.
  O facem viclean; ” mi s-au furat rochitele si nici macar nu erau ale mele, erau daruite de dragii mei sustinatori sau ma rog de-a lui Emanuel. Va rog, tin mult la amintiri de aceea si plang atat de mult.
  Si ca sa am si ” martori” inainte sa vin cu documentul, pardon subiectul, ma asigur ca spun asta inainte fetelor. Acum pe cine gasesc si eu mai apropiata; pe Oana care ma sustine. Daca nu ma mai plang si-n alta parte, trebuie sa am argumente solide in emisiune.”
  Nu se plang fetele noi ca nu s-au adaptat sau ca au fost marginalizate, dar se plange Emilia care este veterana si racorita de afara.
  Ma bucur ca totusi cineva i-a „lasat” bonus in schimbul hainelor, ceva de firma in spatele cutiilor, s-au gandit ca Emilia ramane in pana de materiale si au ajutat-o putin.
  Mare dreptate are Nicolae cand spune despre ea ca se pune tot timpul in centrul atentiei. Asta am observat si eu demult cand spunea cu obraznicie; imi pasa doar de mine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *