Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 noiembrie 2016

video-online-emisiunea-mpfm-6-din-3-noiembrie-2016Cristi s-a transformat in petitor! Edith si Ali au trecut la capitolul „planning familial”! Fetele au incercat sa descopere secretele frumusetii! Urmariti video online emisiunea MPFM sezon 6 din 3 noiembrie 2016, prima parte de la ora 11:15, iar partea a doua de la ora 14:00! In ciuda dezbaterilor purtate, problema bugetului este departe de a fi rezolvata, iar tensiunile au atins cote alarmante. Tristete mare in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Bebe a fost “inmormantat” cu mare alai! Discutii competitionale au aruncat o raza de lumina asupra scopurilor concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu.” Banii sau masina, care este motivatia concurentilor?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Valentin: “Nu regret ca am intrat in competitie, pe toti ne-a facut mai tari!”

Cine viseaza la iubire si cine tinteste Marele Premiu?

Petru si Maria au incercat sa se cunoasca mai bine! Petru a fost direct atunci cand a fost intrebat pe cine place din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Stiam ca o fata ca Maria este apreciata de familia mea!Maria este singura mea optiune pentru formarea unui cuplu!” Andrada a vorbit despre fosta relatie cu Cristi: ”Daca mi-ar declara razboi, n-ar avea nicio sansa impotriva mea!”

Sunt Andrada si Cristi gelosi unul pe celalalt? La ceas de după-masa, Georgiana a vrut sa descopere secretele lui Cristi si unde a fost nevoie sa le dezvaluie, putin, si pe ale ei. Au scris cei doi primul capitol dintr-o frumoasa poveste de iubire? Ana-Maria si Andrei isi petrec mult timp impreuna, iar acet lucru este privit cu suspiciune de ceilalti concurenti, in special de Iulia. Se afla Iulia si Andrei pe prapastia despartirii la prea putina vreme de la formarea cuplului?

Mama Iuliei priveste cu suspiciune relatia fiicei ei cu Andrei: ”Nu vad o relatie serioasa intre Andrei si fiica mea!” Trecutul zbuciumat aprinde flacara rivalitatii in prezent dintre Cristi si Valentin. Fostul si actualul iubit al Andradei si-au declarat razboi. Astazi s-au implinit doua luni de competitie, iar Dorian Popa a venit la ”Mireasa pentru fiul meu” si le-a dat cateva sfaturi concurentilor.

Ali si Petru su vorbit despre concurenti, dar si despre genurile de oameni, la general: ”M-am ferit de omul prost, miroase a tont cand vorbesti cu el!” Ali catre Edith: “A inceput sa ma enerveze naivitatea ta!” Ali: “Daca il ai prieten pe Cosmin, te suna de te scoate din minti!” Cristi si Georgiana au petrecut clipe magice impreuna in casa baietilor. Stiind ca Georgiana o sa-i treaca pragul, Cristi a intrat in fibrilatiile pregatirilor.

Momente din emisiune:

Problema bugetului face ravagii în competiție

Mare tristețe în casa MPFM 6. Unul dintre a fost „înmormântat” cu mare alai

Petru: ”Maria este singura mea opțiune pentru formarea unui cuplu!”

Banii și mașina, motivația concurenților?!

Andrada: ”Dacă Cristi mi-ar declara război, n-ar avea nicio șansă împotriva mea!”

Georgiana și Cristi se cunosc mai bine!

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *