Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 3 octombrie 2016Evenimentele petrecute la Finala Saptamanii trecute au schimbat radical fata competitiei. Patru amorezi au iesit in oras la o cina romantica. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 3 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Dezatru total! Haine aruncate la intamplare si vase nespalate au fost doar cateva dintre imaginile care au alcatuit astazi un peisaj dezolant in casa fetelor! Farsele au fost la mare cautare in casa baietilor, in ciuda reactiilor de dupa! Farsele nu au lipsit nici din casa fetelor. O farsa facuta de Ana-Maria pentru Adelina a declansat un schimb dur de replici intre cele doua concurente.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 3 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Adelina catre Ana-Maria: “Mama m-a dus la facultate, nu ca tine, sa umblu prin baruri!” Dupa cele intamplate intre Ana-Maria si sora lui, Andrei a luat decizia de a se desparti definitiv de cea care in urma cu o zi ii era iubita. Cei doi castigatori de sambata impreuna cu invitatii lor au descoperit o alta fata a Paulei Chirila pe scena de la teatru!

Doliu in familia lui Petru. Concurentul si-a pierdut unchiul de care era extrem de apropiat. Administrarea mancarii luate la comun a aprins flacara discordiei in casa fetelor! Lorena catre fete: “Mi se scot ochii pentru o farfurie?! Sa pocniti in doua de mancare!” Criticata dur de mama iubitului ei, Iulia a reactionat! Prin intermediu telefonului, mama lui Ciprian a criticat-o pe Iulia! Se simte Iulia criticata pe nedrept de mama lui Ciprian?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

2 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 3 octombrie 2016

  1. ana

    http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1964/8010/original.jpg
    Buna seara tuturor. Sunt socata. Eram sigura ca acum la ora 22,00 va gasesc aici cu cometarii la fel si comentul meu pe care l-am facut da acuma NU mai este. Dar nu-l mai repet doar atat spun : Maria – Alexia o imbratisare si un gand bun de la mine si Geria !! ai drpetate, este un sezon groaznic.
    Poezia mea de dupa masa si cantecul au zburat in eter. Va trimit maine, acuma va pup si va doresc noapte buna. >>>

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *