Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 30 august 2016Cativa dintre concurentii sezonului 2 au fost prezenti in platoul emisiunii! Ce au avut ei de spus? Urmariti video online emisiunea mpfm 5 din 30 august 2016, prima parte de la 10:00 si cea de a doua parte incepand cu ora 14:00. Invitatii emisiunii de astazi au fost: Adriana-Valentin, Mihaela-Constantin, dar si Liliana si Catalin. Nunta s-a incheiat, dar dezbaterile au continuat. Multe luni si-a cautat Liliana sufletul pereche, dar nu l-a gasit si a plecat singura acasa. Verva lui Catalin a atins cote explozive in lunile petrecute in competitie. Fostii concurenti si-au revazut scenetele de teatru, realizate in casa Mireasa pentru fiul meu.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 august 2016 ora 10:00 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Vladut a intervenit telefonic in emisiune. De la ora 11.15 au venit in emisiune oaspeti din sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu: doamna Elena si Razvan, Lili, George, alaturi de acestia aflandu-se si doamna Dana Ivan. Concurentii din sezonul 2 au venit cu stiri noi. Razvan MPFM2: „Sunt plimbaret. Am fost plecat in Arabia Saudita si urmeaza sa plec iar.”

George MPFM2: „Sunt necasatorit, dar am o relatie de un an si jumatate.” Fiecare fost concurent a rememorat amintiri din sezonul 2. George MPFM2: “Alin si Dragos mi-au tradat secretele!” Concurentii s-au distrat pe cinste in sezonul 2 Mireasa pentru fiul meu. Liliana MPFM5: “Sunt fericita ca am participat la emisiune. M-a schimbat intru-totul!”

In ultima zi de MPFM5 Valentin a fost surprins controland geanta Mihaelei. Catalin: “Din principiu nu as fi privit in acea geanta!” Florin, fost concurent MPFM5, a intrat in direct pentru a-si exprima parerea despre gestul lui Valentin. Multi concurenti au fost eliminati din competitie, cand nu se astepta nimeni. Catalin: „Eliminarea Emiliei a fost cea mai urata, poate si unde nu se asteptau. Am pretentia de la oameni sa piarda cu demnitate. Faptul ca ma acuzau pe pine ca am dat-o afara din concurs a fost fara logica.” Valentin: „Fiecare concurent ce a nominalizat-o pe Emilia are propria parte de vina!” Liliana: „Cei care m-au nominalizat au fost eliminati, li s-a platit cu aceeasi moneda!”

Erau Mihaela si Constantin condamnati la eliminare daca Emilia nu primea nominalizarile fatale? Catalin s-a intrebat: “Oare s-ar mai fi destramat brigada in cazul in care Adriana si Valentin nu erau protejati?” La finala sezonului, Constantin a luat o decizie de maxim importanta. In pragul eliminarii, Constantin a ales sa riste pierderea suplimentului din Marele Premiu. Atat Mihaela, cat si Constantin sunt convinsi ca banii promisi au fost doar o iluzie si ca oricum nu ar fi primit nimic.

Mihaela: “Noi suntem fericiti cum s-a terminat aceasta competitie si ne bucuram ca ne-am intalnit aici!” La finala sezonului, Valentin a luat o decizie ce i-a schimbat definitiv viitorul. Valentin: “Nu as fi parasit competitia, ca doar nu eram in prima zi, ci in finala!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *