Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 iunie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 30 iunie 2016A fost chef si voie buna de ziua Denisei. Cum s-au distrat concurentii la petrecerea ei? Ce o framanta pe Tatiana? Urmariti video online emisiunea MPFM5 de astazi, 30.06.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Curatenia le da batai mari de cap concurentelor. Liliana a fost acuzata de Denisa ca face curat doar pentru a da bine la camera.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 iunie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Denisa: “Am cerut sa fac curat in bai, dar mi s-a spus ca trebuie sa o iau la rand cu livingul. Mare dreptate a avut Emilia, Liliana cauta prim-planul.” Liliana: “Fac curatenie pentru ca imi place, nu pentru a da bine la camera.”

In urma voturilor concerentilor, Constantin a castigat un premiu impresionant. Mihaela: ”A fost o surpriza ca a castigat Constantin!”

Suma castigata de Constantin i-a intrigat pe restul concurentilor. Constantin: ”Totul in viata se intampla cu un scop, Dumnezeu ma iubeste! Am invatat ca trebuie sa platesti atunci cand castigi ceva!”

Denisa si Catalin si-au declarat razboi. Cei doi concurenti de la ”Mireasa pentru fiul meu” se ataca reciproc ori de cate ori au ocazia.

Dernisa: “Nu-mi doresc un iubit cu o situatia materiala mai buna ca a mea! Catalin ma ataca deoarece este lesinat dupa mine!”

Catalin: ”Denisa a mintit pana acum de nenumarate ori. Nu-mi doresc o nefericita precum Denisa langa mine! Denisa a demonstrat in foarte multe randuri ca poseda un caracter indoielnic. Denisa este o persoana duplicitara!”

Momente din emisiune:

Soluție comună sau compromis. Mihaela: ”A fost o surpriză că a câștigat Constantin”

Cătălin: ”Nu-mi doresc o nefricită precum Denisa lângă mine!”

Constantin: ”Am învățat că trebuie să plătești atunci când câștigi ceva”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *