Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 30 mai 2016Weekendul concurentilor a debudat cu decizii de maxima importanta: s-au facut nominalzari, dar imediat dupa finala saptamanala, scantei au sarit pe meleaguri culinare. Urmariti emisiunea mpfm 5 video online de astazi, 30.05.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Un simplu joc a creat disensiuni intre concurenti! Emilia: “Mai multi concurenti comentau deranjant de pe margine, desi nu participau la joc!” Lupte grele s-au dat in a doua etapa din cursa pentru masina! In urma voturilor coechipierilor, Constantin a fost eliminat din cursa pentru masina!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Constantin, cel mai slab din echipa sau victima razbuna rii lui Valentin?

Nominalizarile au lovit in plin la Finala Saptamanii trecute! Tatiana a varsat lacrimi amare in urma numeroaselor nominalizari primite!

Emilia: “Tatiana ba vrea, ba nu vrea sa ajunga in Marea Finala!”

In urma unor glume ale Tatianei, pe fondul castigarii echipei sale in probele pentru masina, Natasa s-a simtit ofensata si i-a adus jigniri urate Tatianei.

Un simplu joc a provocat o runda apriga de reprosuri intre Natasa si Denisa!

Denisa se afla de curand in razboi cu Tatiana si Natasa! Denisa a fost deranjata de implicarea Natasei in disputa ei cu Tatiana. Denisa: “Natasa nu mai putea de fericire ca eu si Tatiana ne certam! Dupa ce Catalin a ignorat-o, Natasa s-a luat de mine! Natasa are chef de cearta!”

Dorinta lui Ionut de a pleca a pus in pericol relatia lui cu Loredana! Concurenta a refuzat propunerea lui Ionut de a parasi competitia.

Ambulanta a fost chemata de urgenta la “Mireasa pentru fiul meu!”, dupa ce lui Eduard i s-a facut rau in direct.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *