Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 30 martie 2016Cine este cel mai bun dansator? Ce discutii au fost pe aceasta tema si pe ce concurent il asteapta o pedeapsa dura? Aflati in emisiunea video de astazi, miercuri 30 martie 2016, in prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua de la 14:00! Pentru a demonstra ca sunt cei mai buni la dans, Mihaela si Constantin au facut o demonstratie in timpul emisiunii. Clipele de veselie ale baietilor s-au transformat intr-o disputa intre rivali cand a sosit vremea curateniei.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Dragostea, ranita grav de disputele dintre rivali! Iritat de controversele in care Lavinia este implicata, Eduard si-a apostrofat dur iubita!

Povestea de iubire dintre Marius si Nicoleta s-a incheiat brusc dupa doar doua saptamani!

Marius a fost sanctionat de Comisia de Decizie in urma limbajului colorat din ultima perioada. El a primit pedeapsa de a nu mai participa la urmatoarea petrecere din casa Mireasa pentru fiul meu.

Ieri, Alexandra si-a revazut sora, prietena cea mai buna si o vecina! Alexandra a fost avertizata ca sustinatorii lui Florin il vor vota sa ramana in competitie, iar pe ea sa plece. De asemenea, Alexandra a primit vesti de acasa. Florin s-a suparat pentru ca Alexandra nu-i detaliase inainte conversatiile avute cu sora si prietena ei.

In urma votului strategic, concurentii si-au schimbat planurile privind competitia.

Adriana: “Niciun concurent nu este indispensabil!”

Adriana: “Daca vreau sa ma controlez, pot sa ajung pana la sfarsitul competitiei!”

Catalin a fost fermecat fara scapare de formele surorii Alexandrei, desi aceasta nu i-a dat prea mari sperante.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *