Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 30 septembrie 2016Lorena a dezvaluit framantarile amoroase! cum a ajuns Cosmin sa o sarute? Urmariti video online emisiunea MPFM 6 din 30 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. O greseala a fost remarcata si taxata imediat. Gesturile lui Aurelian au fost dur criticate de restul concurentilor. Ali: ”Aurelian este un om foarte mandru, evidentiaza tot ceea ce stie sa faca” I-au pus baietii gand rau lui Aurelian? Segiu a intrat in colimatoriul concurentilor, iar tirul criticilor nu l-au iartat nicio secunda.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Sergiu si-ar dori o iubita, dar se pare ca n-a avut deloc noroc la fetele din competitie. Georgiana: “Sergiu se baga in inima omului, nu te lasa sa respiri!” Marius: “Sergiu se aseamana cu un ananas!” Pasiunile arzatoare nu mai pot fi tinute in frau. Andrada si Valentin au fost surprinsi in ipostaze indecente. Valentin a dezvbatut pe larg ipostaza in care a fost surprins impreuna cu Andrada.

Simona, mama Andradei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre cele vazute. Mama concurentei a marturisit ca este de acord cu relatia fiicei sale cu Valentin. De cand a fost desemnata Mireasa Saptamanii, Andreea este asaltata de admiratori, din randul concurentilor. Intre Andreea si Radu au fost surprinse atingeri senzuale si priviri cu subinteles.

Sergiu a incercat sa-si spele reputatia patata de criticile primite, dar fara niciun rezultat! Valentin: “Sergiu se gandeste prea mult la propria imagine!”

Criticile primite de Andrei le-au lasat acestuia si surorii lui, Adelina, un gust amar! Andrei, nemultumit de criticile primite: “Nu pot sa-i las pe altii sa vorbeasca”

Adelina: “Daca jignesti va fi mult mai rau!”

Ana-Maria si Andrei au fost surprinsi in ipostaze fierbinti.

Incidentele petrecute intre Iulia si Ciprian au starnit reactii intente in toata casa! Ali este de parere ca Iulia a gresit si punandu-se pentru putin timp in locul lui Ciprian, a spus ca el s-ar fi despartit in urmatorul moment, daca patea ceva asemanator.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

5 comentarii la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 septembrie 2016

  1. Dana B.

    Care este problema lui Ali,Daniel sau altii pt ca Aurelian sta prea mult in bucatarie?S-a ajuns pana acolo incat,cei ce nu se pricep la nimic,(doar la dat din gura),stau craciti toata ziua prin casa,lenevind pe canapele sau in pat,sa fie deranjati de altii care chiar se mai pricep la ceva?Nu se sustine cu nimic ceea ce afirma ei,Aurelian nu este apreciat de public pt harnicia lui<de fapt e la coada clasamentului,si nici fetele nu d-au navala sa faca un cuplu cu el!Pana la urma,ce calitati deosebite,abilitati,indemanare au Ali,Valentin de sunt atat de sus clasament,cu ce au iesit acesti doi baieti in evidenta?Oare sa fie atat de apreciata :calitatea"lor,aceea de a-si da cu parerea despre altii?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *