Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 30 septembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 30 septembrie 2016Lorena a dezvaluit framantarile amoroase! cum a ajuns Cosmin sa o sarute? Urmariti video online emisiunea MPFM 6 din 30 septembrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. O greseala a fost remarcata si taxata imediat. Gesturile lui Aurelian au fost dur criticate de restul concurentilor. Ali: ”Aurelian este un om foarte mandru, evidentiaza tot ceea ce stie sa faca” I-au pus baietii gand rau lui Aurelian? Segiu a intrat in colimatoriul concurentilor, iar tirul criticilor nu l-au iartat nicio secunda.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 septembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Sergiu si-ar dori o iubita, dar se pare ca n-a avut deloc noroc la fetele din competitie. Georgiana: “Sergiu se baga in inima omului, nu te lasa sa respiri!” Marius: “Sergiu se aseamana cu un ananas!” Pasiunile arzatoare nu mai pot fi tinute in frau. Andrada si Valentin au fost surprinsi in ipostaze indecente. Valentin a dezvbatut pe larg ipostaza in care a fost surprins impreuna cu Andrada.

Simona, mama Andradei, a dorit sa intervina telefonic pentru a-si spune parerea despre cele vazute. Mama concurentei a marturisit ca este de acord cu relatia fiicei sale cu Valentin. De cand a fost desemnata Mireasa Saptamanii, Andreea este asaltata de admiratori, din randul concurentilor. Intre Andreea si Radu au fost surprinse atingeri senzuale si priviri cu subinteles.

Sergiu a incercat sa-si spele reputatia patata de criticile primite, dar fara niciun rezultat! Valentin: “Sergiu se gandeste prea mult la propria imagine!”

Criticile primite de Andrei le-au lasat acestuia si surorii lui, Adelina, un gust amar! Andrei, nemultumit de criticile primite: “Nu pot sa-i las pe altii sa vorbeasca”

Adelina: “Daca jignesti va fi mult mai rau!”

Ana-Maria si Andrei au fost surprinsi in ipostaze fierbinti.

Incidentele petrecute intre Iulia si Ciprian au starnit reactii intente in toata casa! Ali este de parere ca Iulia a gresit si punandu-se pentru putin timp in locul lui Ciprian, a spus ca el s-ar fi despartit in urmatorul moment, daca patea ceva asemanator.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *