Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 31 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 31 mai 2016„Petalentin” loveste din nou! Ce supriza a ales sa ii faca iubitei? Cum a decurs impartirea produselor? Ce discutii au aparut la recalcularea listelor de cumparaturi? Urmariti video online emisiunea de azi, 31 mai 2016, de la ora 11:15 si 14:00. S-au dat lupte grele pentru stapanirea aerului conditionat! In timp ce unele fete vor caldura, altele cer sa fie frig! Mihaela: “Nu am cerut aer conditionat pentru ca imi sareau toti in cap daca deschideam gura!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Natasa: “Denisa spune numai minciuni!”

Desi s-au rafuit multa vreme fara mila, Denisa si Catalin par sa fi ingropat din nou securea razboiului! De curand, Denisa i-a dezvaluit lui Catalin secrete din trecutul ei amoros!

Natasa l-a acuzat pe Catalin ca ar consuma prea multe bauturi alcoolice.

Catalin: “Natasa se intoarce impotriva tuturor baietilor alaturi de care rade!”

Probleme in paradis pentru cuplul Nicolae-Emilia. L-a jignit Emilia pe Nicolae sau acesta exagereaza? Concurentul a declarat ca nu-i mai vorbeste iubitei lui pana ce aceasta nu-si cere scuze pentru insultele aduse!

Nicolae: “Vreau sa vad ca ii pare rau, nu mai discut cu Emilia pana nu-si cere scuze!”

Emilia: “Ce vrea Nicolae, sa ma pun in genunchi in fata lui?” Indragostitii si-au pregatit cu atentie pasii viitori!

Cum suna viitorul amoros dintre Adriana si Valentin? Adriana si-ar dori ca Valentin sa aiba un salariu foarte bun, iar ea si-ar dori sa se lanseze pe internet cu lectii de machiaj pe youtube.

Cum suna viitorul amoros dintre Nicolae si Emilia? Nicolae: “Eu nu cred ca vom intampina vreo greutate, totul va merge ca uns!”

De la planuri solide de viitor, Emilia si Nicolae au trecut la reprosuri ce pot ucide dragostea!

Nicolae este macinat de gelozie la orice mentiune a fostului iubit al Emiliei!

Nicolae pune piciorul in prag in fata Emiliei: “M-ai jignit si nu ma respecti! Am tot inchis ochii si ti-am gasit scuze, dar e clar ca te porti urat cu mine!”

Emilia: “Nicolae nu ma intelege deloc, trebuie sa-i dau prea multe explicatii!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *