Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 31 octombrie 2016

video online finala mpfm 6 din 31 octombrie 2016Se anunta dezvaluiri socante! In clipa marilor decizii, Carmen a dat bir cu fugitii! Cum au fost primiti Danut si Cristi de catre ceilalti baieti? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 31 octombrie 2016, de la ora 11:15 si 14:00! Sambata seara, dupa o petrecere frumoasa data in casa fetelor o disputa apriga a avut loc intre concurente. Ana-Maria a fost deranjata de anumite chestii si vazand-o in fata ei pe Carmen a inceput sa se ia de aceasta si astfel a inceput razboiul intre cele doua.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 31 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Ajunsa la capatul rabdarii, Carmen a clacat si a decis sa plece din competitie sarind gardul. Nu este prima oara cand concurenta isi iese din fire si isi doreste sa paraseasca acest show incalcand regulamentul. Prima oara insa, Carmen a fost oprita de la a sari gardul de catre mama ei. Din pacate, de aceasta data Carmen a reusit sa puna in aplicare nebunia de moment.

Doamna psiholog, Ioana Tanase, a fost invitata in emisiune.

Carmen si Ana-Maria si-au declarat razboi! Carmen: “Ana-Maria m-a jignit teribil. Am plecat acasa pentru ca nu o mai suportam!”

Cine pe cine a provocat în conflictul dintre Carmen si Ana-Maria? Imagini greu de digerat din timpul ciocnirilor dintre cele doua concurente au fost difuzate in timpul emisiunii.

Razboi total intre Carmen si Ana-Maria! S-a ajuns chiar pana la amenintari cu bataia intre cele doua! Ana-Maria: “M-am jurat ca o s-o bat pe Carmen!”

Mama lui Carmen a sarit in ajutorul fiicei sale! Doamna Ionela, mama lui Carmen: “Daca fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o calcam in picioare!”

Tarziu in noapte, Carmen a luat o decizie drastica! A abandonat competitia! Desi au incercat sa o convinga sa ramana, Carmen a decis ca este mai bine sa plece acasa si sa-si asume clauzele contractuale.

Concurentii au incercat sa prevada si chiar sa stabileasca deznodamantul probelor! Fetelor nu le-a placut gustul infrangerii, mai ales ca baietii au castigat o iesire in club! Au incercat fetele sa faca blat cu baietii la probele de sambata?

Fiica lui Valentin a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu pentru a-i fi alaturi si a-i face o surpriza tatalui ei.

Momente din emisiune:

Fetele de la „Mireasa pentru fiul meu” s-au certat pe bugetul de cumpărături!

Cristi şi Dănuţ au fost atent cercetaţi de fete!

Carmen: „Ana-Maria m-a jignit teribil. Am plecat acasă pentru că nu o mai suportam!!”

Imagini greu de digerat din timpul ciocnirilor dintre Carmen şi Ana-Maria!

Ionela, mama lui Carmen: „Dacă fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o călcam în picioare!”

Gest necugetat! Carmen a abandonat competiţia!

Fiica lui Valentin a venit în platoul de la „Mireasă pentru fiul meu!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *