Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 aprilie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4 aprilie 2016Cupidon intra in actiune. Apare un nou cuplu la orizont? Cine cu cine mai flirteaza? Tudor da cartile pe fata! Ce concluzii se trag dupa sapte luni de competitie? Descoperiti astazi, in emisiunea MPFM 5 video online, de la ora 11:15 si 14:00! De cateva zile, o criza acuta s-a instalat in competitie. Lipsiti de posibilitatea de a-si satisface viciul, concurentii au escaladat culmile disperarii. Acestia au cautat in gunoi chistocuri de tigari. Manati de nevoie, Alexandru, Denisa si Marius au gasit solutii ingenioase pentru satisfacerea viciului lor.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 aprilie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Inca de la primii pasi in competitie, Denisa i-a înnebunit pe baieti cu unduirile sale senzuale. Temperatura pe ringul de dans a atins cote maxime, greu de suportat de baietii care inca nu si-au gasit jumatatea.

Intr-un e-mail venit pe adresa redactiei Mireasa pentru fiul meu, o telespectatoare a dezvaluit ca Denisa ar fi dansat si in clipuri de manele si a acuzat-o pe concurenta ca ar fi intrat in competitie doar pentru faima si pentru a putea deveni cunoscuta. Denisa a recunoscut: “Am dansat in videoclipuri de manele!”

Intr-un e-mail trimis de un posibil fost prieten al Denisei, concurenta de la ”Mireasa pentru fiul meu” a fost acuzata ca a mintit atunci cand a declarat ca este virgina!

In urma acuzatiilor care i-au fost aduse, Denisa a zis ca ar fi in stare sa mearga si la un control pentru a demonstra ca este virgina.

Doamna Luiza si Eduard au mers astazi la cumparaturi.

Tudor: “Suntem tratati ca niste soricei! Suntem bataia de joc a stafului!”

Eduard: “Un om gospodar poate avea mancare timp de trei saptamani de acum incolo!”

La finalul saptamanii trecute, concurentii au votat strategic pentru a treia oara consecutiv! Loredana si Ionut i-au nominalizat pe Tudor si pe Vladut.

Tatiana a fost cea de-a treia concurenta in pericol de eliminare. Tatiana: “Vreau sa raman in concurs deoarece am primit o sansa de care alte fete nu au avut parte.”

Ionuţ: “Desi eu nu-i dau motive, Loredana este geloasa! Nu imi plac femeile geloase!”

Loredana: “Ionut trebuie sa stea in genunchi doar in fata lui Dumnezeu, nu a unei femei!”

Sambata, telespectatorii au salvat-o pe Alexandra si l-au trimis pe Florin in cursa de eliminare. Florin i-a propus Alexandrei sa ramana pana la finalul competitiei, dar concurenta a refuzat. Se teme Alexandra sa lupte pentru marele premiu?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *