Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4 august 2016Dezbateri intense in casa baietilor: Se planifica petrecerea burlacilor! Baietii vor petrecerea burlacilor, dar nu s-au inteles asupra detaliilor! Urmariti video online emisiunea MPFM 5 de joi, 4 august 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Baietii vor sa profite de ultimele lor saptamani de libertate si au pus la cale petrecerea burlacilor! Detaliile petrecerii burlacilor si a celei a burlacitelor au trebuit stabilite in unanimitate. Baietii vor petrecerea burlacilor, dar nu s-au intelees asupra detaliilor. Nicolae se teme de calomnii: va mai avea loc petrecerea burlacilor? Baietii vor sa profite de ultimele lor saptamani de libertate si au pus la cale petrecerea burlacilor! Detaliile petrecerii burlacilor si a celei a burlacitelor au trebuit stabilite in unanimitate.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Baietii vor petrecerea burlacilor, dar nu s-au intelees asupra detaliilor. Nicolae se teme de calomnii: va mai avea loc petrecerea burlacilor?

Emilia si Nicolae se iubesc de la distanta. Nicolae nu vrea sa se impace cu ideea ca Emilia a fost eliminata si isi pregateste strategiile pentru finala din weekend! Eduard, catre Nicolae: “Ai o minte bolnava!”

Nicolae s-a dezlantuit: cine va primi nominalizarea sa?

Catalin: “Nicolae recurge la amenintari pentru ca se simte depasit de situatie!”

Suspiciuni periculoase planeaza asupra Laviniei. Dupa ce a fost acuzata ca ar fi incalcat regula 25 impreuna cu Eduard, Lavinia a dat de inteles ca ar fi gravida in mai multe discutii purtate cu iubitul ei. Baietii nu au reusit sa stabileasca in unanimitate detaliile petrecerii burlacilor! Nicolae se teme ca ceilalti baieti il vor calomnia!

Este Nicolae “Gica contra” sau baietii ii vaneaza greselile?

Catalin: “Nicolae refuza petrecerea pentru ca se teme ca va face vreo prostie!”

Nunta se apropie cu pasi repezi, iar concurentii au facut planuri cu multa grija!

Lavinia si Eduard si-au pus nunta la cale. Se tem Lavinia si Eduard ca unul dintre ei va fi eliminat la prima runda de nominalizari?

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *