Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 februarie 2016

Video online emisiunea mpfm 5 din 4 februarie 2016 Rasaritul soarelui anunta o noua zi. Drumul concurentilor pe calea iubirii continua. Descoperiti mai multe in emisiunea de azi, 4.02.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Ciprian a acuzat-o pe Adriana ca ar fi principala vinovata pentru pedeapsa colectiva pe care au primit-o! Ciprian: “Daca Adriana si Valentin nu o criticau pe Mihaela, noi, ceilalti, nu primeam pedeapsa!” Valentina si Mihaela au ajuns din prietene, aprige rivale. Valentina: “Dintre Lavinia si Mihaela, mai periculoasa mi se pare Mihaela!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 februarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Valentina a acuzat-o pe Mihaela ca atunci cand este prinsa in flagrant, se victimizeaza.

Mihaela: “Valentina nu mai stie cu cine sa se certe! Ea s-a suparat foarte tare atunci cand a venit doamna Mioara! De la inceput a fost foarte geloasa pe mine pentru ca ma intelegeam foarte bine cu bunica lui Aurel! Nu este vina mea ca ea nu se intelege cu d-na Mioara!”

Daca ieri se desparteau cu surle si trambite, astazi Aurel si Valentina s-au afisat in emisiune tinandu-se de mana.

Mireala Boureanu Vaida le-a dat un sfat celui mai nehotarat cuplu din competitie, si anume lui Aurel si Valentinei, carora le-a spus: ”O relatie din mila, nu merge!”

In ultima perioada tensiunile dintre Valentina si Aurel s-au amplificat, iar certurile dintre cei doi au devenit aproape zilnice. Aurel catre Valentina: “Am ajuns sa fiu catelusul tau, m-ai facut minicinos in fata!”

Aurel: “Valentina este rea de gura!”

Cu lacrimi în ochi, Valentina si-a cerut iertare pentru comportamentul avut cu Aurel, atat fata de familia lui, cat si a ei: ”Imi cer iertare. Eu am gresit mai mult Aurel chiar e pentru mine”.

Doamna Luiza s-a aratat dezamagita de agresivitatea cu care Tudor i-a raspuns Marei Banica. Doamna Luiza: “Tudor, ai ajuns sa te certi cu toata lumea si nu este in regula!”, “Tudor este mult prea coleric, mult prea agitat!”

Tudor catre mama lui: “Sunt prost ca ma bag pentru tine!”

Multe fete il doresc pe Tudor, insa actiunile doamnei Luiza nu sunt privite cu ochi buni de viitoarele concurente care vor sosi in curand in casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

In urma discutiilor dintre fete, Adriana a fost prima care i-a pregatit lui Valentin o declaratie de dragoste cum nu s-a mai vazut.

Inregistrari din pauzele de publicitate si momente video din emisiune:

Mireala Boureanu Vaida: ”O relație din milă, nu merge!”

Istoricul despărțirii dintre Valentina și Aurel

Valentina plânge ca un copil: ”Îmi cer iertare. Eu am gresit mai mult. Aurel chiar e pentru mine

Luiza, dezamăgită de agresivitatea în declarații manifestată de fiul ei

Viitoarele concurente, nerăbdătoare să-l cunoască pe Tudor, nu și pe mama lui!

Valentin, surprins de o declarație de dragoste

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *