Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 Ianuarie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4 ianuarie 2015Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu de astazi, 4 ianuarie 2016. Emisiunea va incepe fara cunoscuta moderatoare Mirela Boureanu Vaida, dar va fi inlocuita timp de doua zile de Alina Dumitru. Subiecte interesante ce urmeaza a fi dezbatute astazi, incepand cu ora 11:15 si 14:00. Alina Dumitru a fost gazda emisiunii de astazi, Mirela Boureanu Vaida fiind intr-o binemeritata vacanta pentru inca 2 zile. Desi sunt departe unul de altul, Emilia si Nicolae au implinit astazi o luna de relatie. Nicolae a spus ca este hotarat sa continue relatia cu Emilia, indiferent de obstacole.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blog Mireasa Pentru Fiul Meu. Curatenia de dupa petrecerea de Revelion a starnit primele dispute din 2016. Desi Valentina si Liliana au trecut la treaba, mai multe fete au refuzat sa participe la curatenie!

Venirea zapezii a umplut inimile concurentilor de bucurie.

Concurentii s-au distrat pe cinste la cumpana dintre ani. Baietii au fost vrajiti de soldurile saltarete ale dansatoarei orientale!

Ciprian a ramas din nou fara partenera de dans, deoarece Floretina i-a refuzat invitatia.

De Revelion, concurentii au facut karaoke.

Nici nu a inceput bine 2016 si primele conflicte au aparut deja intre concurenti! O salată de fructe, preparată de Lavinia, a starnit mai multe reprosuri din partea doamnei Virginica!

Mama lui Ciprian a aruncat salata Laviniei, spunand ca este stricata, dar concurenta s-a suparat.

O portie de mancare a aprins flacara discordiei intre Cosmin si Tudor.

Surpriza de proportii la trecerea dintre ani, in casa “Mireasa pentru fiul meu”. Liliana a fost ceruta in casatorie de un barbat cunoscut, iar raspunsul ei afirmativ nu a intarziat sa apara.

O portie de mancare a aprins flacara discordiei intre Cosmin si Tudor. Cosmin: “Doamna Luiza mi-a aruncat priviri ostile!”

Actiuniile concurentilor de la cumpana dintre ani au starnit dezbateri intense! Intra aici pentru a afla cu ce impresii au ramas baietii dupa petrecerea de Revelion.

Concurentii si-au exprimat rand pe rand dorintele si sperantele pe care le au de la 2016.

Valentina si Aurel isi doresc in continuarea sa plece din competitie.

Astazi, Nicolae si-a revazut iubita pentru prima oara in 2016.

Cu ocazia implinirii unei luni de relatie, Emilia i-a facut o declaratie de dragoste lui Nicolae prin Skype din Chisinau. Nicolae a fost cuprins de emotii la vederea chipului iubit al Emiliei.

Cat timp a stat acasa, Emilia a urmarit Antena Play non-stop si a fost avertizata si cu privire la anumiti concurenti. Emilia: “Liliana m-a barfit mereu, este invidioasa pe mine!”

Emilia: “Loredana sa stie ca Nicolae este doar al meu!”

Emilia a fost pusa la zid de mai multe concurente. Desi Nicolae asteapta cu nerabdare intoarcerea Emiliei, mai multe concurente nu o mai vor in casa.

Lavinia a fost cea mai votata concurenta pentru a ocupa camera speciala. Ea a dorit sa o aleaga pe Crina, pentru a petrece timpul impreuna. Cele doua concurente se vor bucura timp de o saptamana de un tratament VIP in camera speciala.

Distractia fetelor in miez de noapte nu a fost pe placul mamelor.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *