Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 ianuarie 2017

emisiunea mpfm 6 din 4 ianuarie 2017Se anunta confruntari aprige! Cum interactioneaza Ana-Maria cu ceilalti concurenti? Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 4.01.2017, de la ora 10:50 si 14:00! Andrei a compus un pamflet pentru cei cinci concurenti care au fugit din competitie! Castigatorii ultimei batalii din 2016 s-au bucurat de un Revelion de pomina in Centrul Vechi. A avut loc primul sarut dintre Andreea si Radu! Dupa patru luni de curtat amical, concurentul i-a furat fetei primul sarut!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 ianuarie 2017 ora 10:50 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Prietena lui Edith a trecut pragul competitiei! Tanara sustine ca familia lui Ali nu a fost de acord cu relatia dintre cei doi! Andreea, prietena lui Edith: “Familia lui Ali nu a fost de acord cu relaţia dintre ei!”

Cu ocazia zilei de cuplu, Mihai si-a surprins iubita cu un dar bine pus la punct! A postat pe un perete mai multe fotografii cu ei doi! Un nou cuplu ia contur in emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”. Stefania si Ciprian sunt cei doi protagonisti care au nascut controverse in randul fanilor.

Abia s-au sarutat pentru prima oara si deja Andreea si Radu au fost contestati de Andrei! Andrei crede ca sarutul dintre Radu si Andreea a fost unul strategic! Madalina: “Nu cred ca te poti saruta de dragul competitiei! Cred ca simt ceva unul pentru altul!”

Andrei este convins ca Andreea se foloseste de Radu pentru a ajunge in topul clasamentului! Se plac Andreea si Radu cu adevarat sau apropierea lor a fost manata de interese competitionale? Competitia si-a schimbat fata, iar Andrei a refacut calculele competitionale: “Am scos-o pe Ana-Maria din mizeria in care era!”

MPFM 4.01.2017, ora 10:50: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

MPFM 4.01.2017, ora 14:00: Partea 1, Partea 2 si Partea 3

Momente din emisiune:

Andrei a compus un pamflet pentru cei cinci concurenţi care au fugit din competiţie!

Câştigătorii ultimei bătălii din 2016 s-au bucurat de un Revelion de pomină!

A avut loc primul sărut dintre Andreea şi Radu!

Andreea, prietena lui Edith: „Familia lui Ali nu a fost de acord cu relaţia dintre ei!”

Mihai şi-a surprins iubita cu un dar bine pus la punct!

Un nou cuplu în casa „Mireasă pentru fiul meu”

Andrei crede că sărutul dintre Radu şi Andreea este strategic!

Se plac Andreea şi Radu cu adevărat sau apropierea lor este mânată de interese competiţionale?

Competiţia şi-a schimbat faţă, iar calculele au fost refăcute!
Andrei: „Am scos-o pe Ana-Maria din mizeria în care era!”

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *