Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 iulie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4 iulie 2016Euforia a trecut pragul competitiei! Ultima proba spre masina incepe astazi, 4.07.2016. Evenimentele de la finalul saptamanii trecute a lasat urme adanci in sufletele concurentilor. Urmariti video online emisiunea MPFM 5 din 4 iulie 2016, de la ora 11:15 si 14:00. Intrarea in cursa spre eliminare a Tatianei nu a fost lipsita de reactii in randul concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu”. Tatiana a intrat in cursa de eliminare pentru a patra oara: ”Imi doresc sa plec din competitie!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 04 iulie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Vladut: “Liliana trece prea repede peste conflictele cu ceilalti concurenti, iar apoi tot ea are de suferit!”

Chiar daca mama Emiliei a criticat-o, Lavinia a ales sa nu aprinda conflictul cu iubita lui Nicolae. Criticile la adresa Laviniei, l-au pus pe Eduard pe jar.

Eduard: “Imi place ca iubita mea se intelege si vorbeste cu fetele, dar nu vreau sa isi mai spuna lucruri personale pentru ca in cazul in care se vor certa se va ajunge la discutii.”

Svetlana, mama Emiliei, si Doina, mama Lilianei, au dat cartile pe fata!

Emilia a acuzat-o pe Liliana ca a incercat sa desparta cupluri.

Emilia: “Am fost prima care am observat ca Liliana se baga unde nu-i fierbe oala!”

Tabara Lilianei a dat lupte grele cu brigada “Anti-Minnie”! Mihaela despre Liliana: “A facut strategii inca de la inceputul competitiei!”

Matusa Lilianei: “Emilia si Nicolae nu se iubesc, ea a jucat teatru de la bun inceput!”

Nicolae: “Liliana isi doreste sa nu se iubeasca nimeni! Daca ea n-are parte de dragoste, sa n-aiba nimeni!”

Confruntarea finala pentru masina a inceput luni de la ora 17. Sase concurenti o ating, dar doar unul o va castiga.

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *