Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 mai 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4 mai 2016Ce sfaturi a primit Ionut din partea parintilor. Cum este Mos Ene tinut departe de casa baietilor? Pregatiri intense pentru clipe desprinse din basme! Urmariti emisiunea mireasa pentru fiul meu 5 video online din 4.05.2016, de la ora 11:15 si 14:00. Desi este in cursa de eliminare, Vladut isi doreste sa ramana in competitie. Periplul concurentilor la malul marii a continuat cu imagini dintre cele mai fierbinti, insa rasaritul soarelui a pus capat unei nopti de pomina in club.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 mai 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Pasiunea dintre Loredana si Ionut a starnit mai multe controverse. Cei doi au fost acuzati ca depasesc limitele decentei!

Ionut: “N-a fost nicio atingere! Nici macar hainele nu le-am dat jos!”

Tatiana s-a simtit rau si a avut nevoie de interventia echipei medicale! Concurenta a fost transportata la spital cu ambulanta!

Lavinia si Eduard au fost acuzati de incalcarea regulii 25. Cei mai inversunati acuzatori au fost Emilia si Catalin. Emilia: “Eu stiu bine ce am vazut!”

Desi in urma cu cateva zile isi dadeau replici dure, de curand Denisa si Catalin au decis sa ingroape securea razboiului!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *