Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 martie 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 4.03.2016Razboiul vaselor nespalate a intrat intr-o noua etapa. Ce dispute au fost in casa baietilor pe aceasta tema? Descoperiti mai multe in emisiunea MPFM 5 video online de astazi, vineri 4.03.2016, prima parte incepand cu ora 11:15, iar cea de a doua de la 14:00. Cu invitatia la cina inbuzunar si cu iubita la brat, Constantin a pornit la drum. Mihaela si Constantin au avut parte de o iesire romantica in oras. Valentin considera ca de cand a intrat in competitia ”Mireasa pentru fiul meu”, Catalin face un joc si ca incearca sa arunce sageti spre el.

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 martie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe MPFM blog. Adriana: “Catalin nu este pregatit pentru o relatie serioasa!”

Intr-o discutie purtata in soapta, Aurel i-a dezvaluit lui Catalin teoria sa consprationala. Aurel este convins ca sambata va fi eliminat din competitie, deoarece sunt multi in afara care nu-l suporta.

Iritata de controversele in care Aurel a fost implicat, Valentina si-a luat iubitul la rost: “Daca am vorbit ceva, tu nu mai faci nimic de capul tau!”

Valentina a fost amenintata de telespectatori cu ramanerea in competitie fara Aurel!

Aurel: “In competitie il loveam pe Florin, dar nici nu ma gandesc ce-i faceam afara!”

Pornit in cautarea dragostei, Marius se confrunta cu o problema majora. Marius: “Nu mai am nicio treaba cu Natasa, dar vreau sa raman prieten cu ea. Sunt nehotarat! Nu stiu ce sa aleg!”

Emisiunea de la ora 14, a fost dedicata aceluiasi subiect, ca si cel de ieri, si anume, violenta conjugala. Celor 5 concurenti agresate de fostii iubiti (Liliana, Oana, Emilia, Alexandra si Tatiana), s-a alaturat si Valentina, care a fost bruscata in ultimul timp de Aurel.

Invitatele emisiunii au fost Nadine, cunoscuta de la Scoala Vedetelor si Mara Banica. Cele doua “vedete” au incercat sa dezbata acest subiect destul de delicat si tabu al femeilor agresate.

Oana a marturisit ca a acceptat comportamentul fostului iubit si a recunoscut ca in familia ei a vazut un astfel de comportament din partea tatalui care a divortat de mama sa si a plecat de acasa. Oana nu si-a mai vazut tatal de 7 ani. In emisiunea de astazi, tatal Oanei a intrat in direct pentru a-si sustine fiica. De asemenea si mama Oanei a vrut sa-i transmita concurentei cateva cuvinte de incurajare.

Valentina a fost si ea luat in colimator in urma comportamentului din ultimul timp al lui Aurel fata de ea. Desi concurenta nu a recunoscut ca Aurel a fost agresiv cu ea, Mara Banica este de parere ca Aurel ascunde un comportament care in curand va iesi la iveala.

Mara Banica, catre Valentina: “Daca relatia ta cu Aurel continua, in maxim 2-3 luni vei fi lovita!”

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *