Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 4 noiembrie 2016In a 62-a zi zambetele si privirile taioase au creat o situatie ce poate avea consecinte mai tarziu. Incurajat de privirile Mariei, Petru s-a pus pe treaba! In prag de petrecere, concurentii au facut miscari strategice pe frontul dragostei! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 de astazi, 4.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Andreea si Madalina au venit cu o idee originala. S-au deghizat in baieti pentru a-i surprinde pe Radu si Petru. Mihaela a varsat lacrimi amare dupa o disputa legata de bautura cu iubitul ei, Mihai. Mihaela, cu ochii în lacrimi: ”Nu mai pot!” Reprosurile primite din partea concurentilor au facut-o pe Ana-Maria sa-si piarda rabdarea. Ana-Maria: ”Toti ma iau de proasta!” Andrei si Iulia intampina mari probleme de cuplu. Cei doi sunt in pragul despartirii! Andrei nu mai are incredere in Iulia. Ce l-a facut sa traga aceasta concluzie?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Priviri indiscrete au sfaramat fundatia iubirii dintre Iulia si Andrei. Iulia: “Imi este frica sa nu ia vreo decizie de moment si sa ne despartim!” Discutii purtate departe de urechi indiscrete au ilustrat o imagine diferita a iubirii dintre Iulia si Andrei. Suspiciunile Iuliei au aprins flacara discordiei intre ea si Ana-Maria! Ana-Maria catre Iulia: “Toata lumea vede ca Andrei isi bate joc de tine! Si eu sunt proasta, dar tu m-ai intrecut!”

Lidia Fecioru, parapsiholog, a fost invitata in emisiune. Suspiciunile Iuliei au aprins flacara discordiei intre ea si Ana-Maria! Ana-Maria catre Iulia: “Toata lumea vede ca Andrei isi bate joc de tine! Si eu sunt proasta, dar tu m-ai intrecut!” Iulia si Ana-Maria au purtat o discutie extrem de aprinsa: ”De-abia astept sa dai in mine!”

In urma ultimelor evenimente, Iulia si Ana-Maria si-au declarat razboi. Lidia Fecioru, parapsiholog: ”Barbatii care isi schimba des iubitele vor sa fie iubiti mereu! Femeile care fac gesturi romantice vor sa fie iubite!”

O fata pe nume Ioana a trimis un email la redactia emisiunii prin care dorea sa-l anunte pe Cristi ca va deveni tatic. Fata sustinea in email ca ar fi ramas insarcinata cu concurentul in urma unei idile de o saptamana pe care ar fi avut-o cu acesta inainte ca el sa reintre in competitie. Concurentii prezenti in casa Mireasa pentru fiul meu au comentat ultima dezvaluire din viata lui Cristi. Cristi a vorbit despre fata cu care a avut relatii intime.

Momente din emisiune:

Andreea și Mădălina s-au deghizat pentru a-i surprinde pe Radu și Petru!

Ana-Maria: ”Toți mă iau de proastă!”

Mihaela, cu ochii în lacrimi: ”Nu mai pot!”

Andrei și Iulia, în pragul despărțirii: ”Nu o mai cred!”

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

loading...
Distribuie:

Vezi si:

Un comentariu la “Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 noiembrie 2016

  1. ioana79

    Dupa ani multi de mpfm,producatorii ar tb sa ne surprinda cu ceva wow pt a ne mai starni curiozitatea. Despre concurenti putem scrie mult si bine ,subiecte sunt,insa,dezbaterile sunt slabute; „bombele jocurile,rasturnarile sau intrebarile cu iz de scandal sunt de mult rasuflate. Fetita si fosta lui Valentin sunt obsesii pt Paula incurcand numele Andradei cu fosta . AnaMaria,Iulia si Andrei vor ramane in casa pt a ne plictisi cu …iubirile,tradarile si mai mult cu ….schilodirea lb romane. Ceilalti pot dormi linistiti in emisiune pt ca sunt inexistenti. Ali-Edith,Mihai-Mihaela ,doua cupluri despre care ar tb sa se discute ,doua cupluri linistite ,fiind …in ton cu titlul emisiunii , sau relatia Valentin-Andrada cu tot trecutul lor, ,sunt evitati pt ca ,un Cristi adus special pt scandal[Carla era prea putin, pleaca din tara], o Ana nervoasa si linistita dupa cateva betii si injutaturi, o Georgiana prezenta pt a se face remarcata,Andrei ,Iulia si ..glasul sugrumat al Ciprianului, cam astea ar fi subiectele pt care noi comentam ….comentarii aparute odata pe zi?

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *