Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 noiembrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 4 noiembrie 2016In a 62-a zi zambetele si privirile taioase au creat o situatie ce poate avea consecinte mai tarziu. Incurajat de privirile Mariei, Petru s-a pus pe treaba! In prag de petrecere, concurentii au facut miscari strategice pe frontul dragostei! Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 de astazi, 4.11.2016, de la ora 11:15 si 14:00! Andreea si Madalina au venit cu o idee originala. S-au deghizat in baieti pentru a-i surprinde pe Radu si Petru. Mihaela a varsat lacrimi amare dupa o disputa legata de bautura cu iubitul ei, Mihai. Mihaela, cu ochii în lacrimi: ”Nu mai pot!” Reprosurile primite din partea concurentilor au facut-o pe Ana-Maria sa-si piarda rabdarea. Ana-Maria: ”Toti ma iau de proasta!” Andrei si Iulia intampina mari probleme de cuplu. Cei doi sunt in pragul despartirii! Andrei nu mai are incredere in Iulia. Ce l-a facut sa traga aceasta concluzie?

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 noiembrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Priviri indiscrete au sfaramat fundatia iubirii dintre Iulia si Andrei. Iulia: “Imi este frica sa nu ia vreo decizie de moment si sa ne despartim!” Discutii purtate departe de urechi indiscrete au ilustrat o imagine diferita a iubirii dintre Iulia si Andrei. Suspiciunile Iuliei au aprins flacara discordiei intre ea si Ana-Maria! Ana-Maria catre Iulia: “Toata lumea vede ca Andrei isi bate joc de tine! Si eu sunt proasta, dar tu m-ai intrecut!”

Lidia Fecioru, parapsiholog, a fost invitata in emisiune. Suspiciunile Iuliei au aprins flacara discordiei intre ea si Ana-Maria! Ana-Maria catre Iulia: “Toata lumea vede ca Andrei isi bate joc de tine! Si eu sunt proasta, dar tu m-ai intrecut!” Iulia si Ana-Maria au purtat o discutie extrem de aprinsa: ”De-abia astept sa dai in mine!”

In urma ultimelor evenimente, Iulia si Ana-Maria si-au declarat razboi. Lidia Fecioru, parapsiholog: ”Barbatii care isi schimba des iubitele vor sa fie iubiti mereu! Femeile care fac gesturi romantice vor sa fie iubite!”

O fata pe nume Ioana a trimis un email la redactia emisiunii prin care dorea sa-l anunte pe Cristi ca va deveni tatic. Fata sustinea in email ca ar fi ramas insarcinata cu concurentul in urma unei idile de o saptamana pe care ar fi avut-o cu acesta inainte ca el sa reintre in competitie. Concurentii prezenti in casa Mireasa pentru fiul meu au comentat ultima dezvaluire din viata lui Cristi. Cristi a vorbit despre fata cu care a avut relatii intime.

Momente din emisiune:

Andreea și Mădălina s-au deghizat pentru a-i surprinde pe Radu și Petru!

Ana-Maria: ”Toți mă iau de proastă!”

Mihaela, cu ochii în lacrimi: ”Nu mai pot!”

Andrei și Iulia, în pragul despărțirii: ”Nu o mai cred!”

-urmeaza
sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *