Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 4 octombrie 2016

video online emisiunea mpfm 6 din 4 octombrie 2016Lupte grele s-au dat pentru privilegiul de a beneficia de clipe de „relaxare”! Dupa rafuiala a urmat si veselia. Urmariti video online emisiunea mireasa pentru fiul meu sezon 6 din 4 octombrie 2016, prima parte de la ora 11:15 si partea a doua de la 14:00. Cand au auzit ca vor avea parte de o iesire, concurentii au intrat in priza. Lupte grele s-au dat pentru privilegiul de a beneficia de clipe de “relaxare”! De ziua lui Radu, concurentii si-au dat in petic. Cuprinsa de spiritul petrecerii, Lorena s-a dezlantuit! Viciul fumatului a divizat casa Mireasa pentru fiul meu in tabere rivale!

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 4 octombrie 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. La ceas de seara, fetele s-au lasat purtate de val! Una dintre ele a fost surprinsa in ipostaze jenante! Consumul de alcool s-a soldat cu urmari rusinoase! Iulia si Ana-Maria au fost surprinse intr-o ipostaza care nu le-a facut cinste. Cele doua concurente au baut mai mult decat trebuia. Dupa cele intamplate, Ciprian a fost din nou dezamagit de iubita sa Iulia si a sfatuit-o sa stea departe de Ana-Maria, considerand ca aceasta din urma ar putea fi o influenta negativa pentru partenera lui.

In urma voturilor juriului mamelor, Mihaela a fost aleasa mireasa lunii! Inainte de a fi aleasa, baietii au facut diverse supozitii pe aceasta tema.

Cine se bucura pentru Mihaela si cine o priveste cu o invidie secreta? Diverse discutii competitionale au facut-o pe Carmen sa-si piarda cumpatul! Carmen: “Am fost jignita, dar am tacut! Nimeni nu mi-a luat apararea!” Edith despre Carmen: “Crede ca vorbim mereu despre ea chiar daca nu o facem!”

Un uragan de critici s-a dezlantuit, iar Ana-Maria nu a fost deloc menajata. Ileana despre Ana-Maria: “Daca o ignoram trei zile, sare gardul! Se vede nebagata in seama si pleaca!”

De ziua lui, Ciprian avea chef de dans, insa Iulia a dat bir cu fugitii!

Momente din emisiune:

Viciul fumatului a divizat casa în tabere rivale!

Cuprinsă de spiritul petrecerii, Lorena s-a dezlănţuit!

Consumul de alcool s-a soldat cu urmări ruşinoase! Una dintre concurente, surprinsă într-o ipost

Mireasa lunii şi supoziţiile concurenţilor!

Carmen: „Am fost jignită, dar am tăcut! Nimeni nu mi-a luat apărarea!”

Ileana despre Ana-Maria: „Dacă o ignorăm trei zile, sare gardul! Se vede nebăgată în seama şi

De ziua lui, Ciprian avea chef de dans, însă „zglobia” Iulia a dat bir cu fugiţii!

sursa: youtube com

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *