Video online emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu 5 august 2016

video online emisiunea mpfm 5 din 5 august 2016Cum se gospodaresc Lavinia si Eduard? Viitoarele mirese viseaza la copii. Pariuri culinare la ceas de seara. Urmariti video online emisiunea de astazi, 5 august 2016, prima parte de la ora 11:15 si cea de a doua parte de la 14:00. Lavinia: “De la un timp Eduard este foarte tensionat! Este mult prea calm, vreau sa fie mai cu zvac!” Constantin: “Mihaela este schimbarea de care eu aveam foarte mare nevoie!”

Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 5 august 2016 ora 11:15 si 14:00 poate fi urmarita online si aici pe blogul NPM. Nicolae nu a dorit sa participe la proba cu sculptura in pepeni. Este el perceput ca un dusman de ceilalti concurenti?

Baietii n-au reusit sa stabileasca in unanimitate detaliile petrecerii burlacilor. Surpriza mare pentru baietii de la Mireasa pentru fiul meu, Jean Paler le-a dansat intr-un stil mare. Toti au fugit cand au vazut cine vine! Dansul lui i-a socat.

O stripteuza adevarata a incins atmosfera in casa baietilor. Nicolae a fost singurul care a dat bir cu fugitii.

Jean Paler le-a facut o surpriza si viitoarelor mirese din casa ”Mireasa pentru fiul meu”.

Viitoarele mirese din casa ”Mireasa pentru fiul meu” au avut parte de o surpriza incendiara. Fetele au fost vizitate de un striper dezinvolt!

Ce parere aveti despre cele intamplate in emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu de astazi ?

Distribuie:

Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *